Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47870
Назва: | Збагачення кисломолочного напою біоактивними казеїновими фосфопептидами |
Інші назви: | Enrichment of dairy beverage with bioactive casein phosphopeptides |
Автори: | Томків, Р. О. Сторож, Людмила Анатоліївниа Tomkiv, R. O. Storozh, L. A. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Бібліографічний опис: | Томків Р. О. Збагачення кисломолочного напою біоактивними казеїновими фосфопептидами / Р. О. Томків, Людмила Анатоліївниа Сторож // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, 11-12 грудня 2024 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2024. — С. 354. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо-та нанотехнологій). |
Бібліографічне посилання: | Томків Р. О., Сторож Л. А. Збагачення кисломолочного напою біоактивними казеїновими фосфопептидами // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, Тернопіль, 11-12 грудня 2024 року. 2024. С. 354. |
Bibliographic citation (APA): | Tomkiv, R. O., & Storozh, L. A. (2024). Zbahachennia kyslomolochnoho napoiu bioaktyvnymy kazeinovymy fosfopeptydamy [Enrichment of dairy beverage with bioactive casein phosphopeptides]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 11-12 December 2024, Ternopil, 354. [in Ukrainian]. |
Bibliographic citation (CHICAGO): | Tomkiv R. O., Storozh L. A. (2024) Zbahachennia kyslomolochnoho napoiu bioaktyvnymy kazeinovymy fosfopeptydamy [Enrichment of dairy beverage with bioactive casein phosphopeptides]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“ (Tern., 11-12 December 2024), pp. 354 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2024 Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 2024 |
Конференція/захід: | ⅩⅢ Міжнароднана науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Журнал/збірник: | Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Дата публікації: | 11-гру-2024 |
Дата внесення: | 24-січ-2025 |
Видавництво: | ФОП Паляниця В. А. |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 11-12 грудня 2024 року 11-12 December 2024 |
УДК: | 637.247 |
Кількість сторінок: | 1 |
Діапазон сторінок: | 354 |
Початкова сторінка: | 354 |
Кінцева сторінка: | 354 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47870 |
ISBN: | 978-617-7875-88-7 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024 |
Перелік літератури: | 1. Tenenbaum, M., Deracinois, B., Dugardin, C., Matéos, A., Romelard, A., Auger, J., ... & Cudennec, B. (2022). Identification, production and bioactivity of casein phosphopeptides – A review. Food Research International, 157, 111360. 2. Pinto, G., Caira, S., Cuollo, M., Lilla, S., Chianese, L., & Addeo, F. (2012). Bioactive casein phosphopeptides in dairy products as nutraceuticals for functional foods. Milk protein, 3–44. 3. Yukalo, V., & Storozh L. (2013). The isolation of phosphopeptides from total casein and its fractions. Food chemistry and technology. 47 (2), 32–40. 4. Yukalo V., Krupa O., Storozh L. (2019), Characteristics of proteolytic processes during the isolation of natural casein phosphopeptides. Ukrainian Food Journal, 8 (1). 61–69. |
References: | 1. Tenenbaum, M., Deracinois, B., Dugardin, C., Matéos, A., Romelard, A., Auger, J., ... & Cudennec, B. (2022). Identification, production and bioactivity of casein phosphopeptides – A review. Food Research International, 157, 111360. 2. Pinto, G., Caira, S., Cuollo, M., Lilla, S., Chianese, L., & Addeo, F. (2012). Bioactive casein phosphopeptides in dairy products as nutraceuticals for functional foods. Milk protein, 3–44. 3. Yukalo, V., & Storozh L. (2013). The isolation of phosphopeptides from total casein and its fractions. Food chemistry and technology. 47 (2), 32–40. 4. Yukalo V., Krupa O., Storozh L. (2019), Characteristics of proteolytic processes during the isolation of natural casein phosphopeptides. Ukrainian Food Journal, 8 (1). 61–69. |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | ⅩⅢ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2024) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MNPK_2024_Tomkiv_R_O-Enrichment_of_dairy_beverage_354.pdf | 289,34 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
MNPK_2024_Tomkiv_R_O-Enrichment_of_dairy_beverage_354__COVER.png | 476,12 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.