Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47870
Başlık: | Збагачення кисломолочного напою біоактивними казеїновими фосфопептидами |
Diğer Başlıklar: | Enrichment of dairy beverage with bioactive casein phosphopeptides |
Yazarlar: | Томків, Р. О. Сторож, Людмила Анатоліївниа Tomkiv, R. O. Storozh, L. A. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Томків Р. О. Збагачення кисломолочного напою біоактивними казеїновими фосфопептидами / Р. О. Томків, Людмила Анатоліївниа Сторож // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, 11-12 грудня 2024 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2024. — С. 354. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо-та нанотехнологій). |
Bibliographic reference (2015): | Томків Р. О., Сторож Л. А. Збагачення кисломолочного напою біоактивними казеїновими фосфопептидами // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, Тернопіль, 11-12 грудня 2024 року. 2024. С. 354. |
Bibliographic citation (APA): | Tomkiv, R. O., & Storozh, L. A. (2024). Zbahachennia kyslomolochnoho napoiu bioaktyvnymy kazeinovymy fosfopeptydamy [Enrichment of dairy beverage with bioactive casein phosphopeptides]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 11-12 December 2024, Ternopil, 354. [in Ukrainian]. |
Bibliographic citation (CHICAGO): | Tomkiv R. O., Storozh L. A. (2024) Zbahachennia kyslomolochnoho napoiu bioaktyvnymy kazeinovymy fosfopeptydamy [Enrichment of dairy beverage with bioactive casein phosphopeptides]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“ (Tern., 11-12 December 2024), pp. 354 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2024 Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 2024 |
Conference/Event: | ⅩⅢ Міжнароднана науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Journal/Collection: | Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Yayın Tarihi: | 11-Ara-2024 |
Date of entry: | 24-Oca-2025 |
Yayıncı: | ФОП Паляниця В. А. |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 11-12 грудня 2024 року 11-12 December 2024 |
UDC: | 637.247 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 354 |
Start page: | 354 |
End page: | 354 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47870 |
ISBN: | 978-617-7875-88-7 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024 |
References (Ukraine): | 1. Tenenbaum, M., Deracinois, B., Dugardin, C., Matéos, A., Romelard, A., Auger, J., ... & Cudennec, B. (2022). Identification, production and bioactivity of casein phosphopeptides – A review. Food Research International, 157, 111360. 2. Pinto, G., Caira, S., Cuollo, M., Lilla, S., Chianese, L., & Addeo, F. (2012). Bioactive casein phosphopeptides in dairy products as nutraceuticals for functional foods. Milk protein, 3–44. 3. Yukalo, V., & Storozh L. (2013). The isolation of phosphopeptides from total casein and its fractions. Food chemistry and technology. 47 (2), 32–40. 4. Yukalo V., Krupa O., Storozh L. (2019), Characteristics of proteolytic processes during the isolation of natural casein phosphopeptides. Ukrainian Food Journal, 8 (1). 61–69. |
References (International): | 1. Tenenbaum, M., Deracinois, B., Dugardin, C., Matéos, A., Romelard, A., Auger, J., ... & Cudennec, B. (2022). Identification, production and bioactivity of casein phosphopeptides – A review. Food Research International, 157, 111360. 2. Pinto, G., Caira, S., Cuollo, M., Lilla, S., Chianese, L., & Addeo, F. (2012). Bioactive casein phosphopeptides in dairy products as nutraceuticals for functional foods. Milk protein, 3–44. 3. Yukalo, V., & Storozh L. (2013). The isolation of phosphopeptides from total casein and its fractions. Food chemistry and technology. 47 (2), 32–40. 4. Yukalo V., Krupa O., Storozh L. (2019), Characteristics of proteolytic processes during the isolation of natural casein phosphopeptides. Ukrainian Food Journal, 8 (1). 61–69. |
Content type: | Conference Abstract |
Koleksiyonlarda Görünür: | ⅩⅢ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2024) |
Bu öğenin dosyaları:
Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
---|---|---|---|---|
MNPK_2024_Tomkiv_R_O-Enrichment_of_dairy_beverage_354.pdf | 289,34 kB | Adobe PDF | Göster/Aç | |
MNPK_2024_Tomkiv_R_O-Enrichment_of_dairy_beverage_354__COVER.png | 476,12 kB | image/png | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.