Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47870

Başlık: Збагачення кисломолочного напою біоактивними казеїновими фосфопептидами
Diğer Başlıklar: Enrichment of dairy beverage with bioactive casein phosphopeptides
Yazarlar: Томків, Р. О.
Сторож, Людмила Анатоліївниа
Tomkiv, R. O.
Storozh, L. A.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Томків Р. О. Збагачення кисломолочного напою біоактивними казеїновими фосфопептидами / Р. О. Томків, Людмила Анатоліївниа Сторож // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, 11-12 грудня 2024 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2024. — С. 354. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо-та нанотехнологій).
Bibliographic reference (2015): Томків Р. О., Сторож Л. А. Збагачення кисломолочного напою біоактивними казеїновими фосфопептидами // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, Тернопіль, 11-12 грудня 2024 року. 2024. С. 354.
Bibliographic citation (APA): Tomkiv, R. O., & Storozh, L. A. (2024). Zbahachennia kyslomolochnoho napoiu bioaktyvnymy kazeinovymy fosfopeptydamy [Enrichment of dairy beverage with bioactive casein phosphopeptides]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 11-12 December 2024, Ternopil, 354. [in Ukrainian].
Bibliographic citation (CHICAGO): Tomkiv R. O., Storozh L. A. (2024) Zbahachennia kyslomolochnoho napoiu bioaktyvnymy kazeinovymy fosfopeptydamy [Enrichment of dairy beverage with bioactive casein phosphopeptides]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“ (Tern., 11-12 December 2024), pp. 354 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2024
Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 2024
Conference/Event: ⅩⅢ Міжнароднана науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Yayın Tarihi: 11-Ara-2024
Date of entry: 24-Oca-2025
Yayıncı: ФОП Паляниця В. А.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 11-12 грудня 2024 року
11-12 December 2024
UDC: 637.247
Number of pages: 1
Page range: 354
Start page: 354
End page: 354
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47870
ISBN: 978-617-7875-88-7
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024
References (Ukraine): 1. Tenenbaum, M., Deracinois, B., Dugardin, C., Matéos, A., Romelard, A., Auger, J., ... & Cudennec, B. (2022). Identification, production and bioactivity of casein phosphopeptides – A review. Food Research International, 157, 111360.
2. Pinto, G., Caira, S., Cuollo, M., Lilla, S., Chianese, L., & Addeo, F. (2012). Bioactive casein phosphopeptides in dairy products as nutraceuticals for functional foods. Milk protein, 3–44.
3. Yukalo, V., & Storozh L. (2013). The isolation of phosphopeptides from total casein and its fractions. Food chemistry and technology. 47 (2), 32–40.
4. Yukalo V., Krupa O., Storozh L. (2019), Characteristics of proteolytic processes during the isolation of natural casein phosphopeptides. Ukrainian Food Journal, 8 (1). 61–69.
References (International): 1. Tenenbaum, M., Deracinois, B., Dugardin, C., Matéos, A., Romelard, A., Auger, J., ... & Cudennec, B. (2022). Identification, production and bioactivity of casein phosphopeptides – A review. Food Research International, 157, 111360.
2. Pinto, G., Caira, S., Cuollo, M., Lilla, S., Chianese, L., & Addeo, F. (2012). Bioactive casein phosphopeptides in dairy products as nutraceuticals for functional foods. Milk protein, 3–44.
3. Yukalo, V., & Storozh L. (2013). The isolation of phosphopeptides from total casein and its fractions. Food chemistry and technology. 47 (2), 32–40.
4. Yukalo V., Krupa O., Storozh L. (2019), Characteristics of proteolytic processes during the isolation of natural casein phosphopeptides. Ukrainian Food Journal, 8 (1). 61–69.
Content type: Conference Abstract
Koleksiyonlarda Görünür:ⅩⅢ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2024)



DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.