霂瑞霂��撘����迨��辣:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47869
Title: | Додавання порошку з ягід ожини у сиркові вироби |
Other Titles: | Adding blackberry berries to cheese products |
Authors: | Шведов, Р. С. Процак, П. В. Shvedov, R. S. Protsak, P. V. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Шведов Р. С. Додавання порошку з ягід ожини у сиркові вироби / Р. С. Шведов, П. В. Процак // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, 11-12 грудня 2024 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2024. — С. 353. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо-та нанотехнологій). |
Bibliographic reference (2015): | Шведов Р. С., Процак П. В. Додавання порошку з ягід ожини у сиркові вироби // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, Тернопіль, 11-12 грудня 2024 року. 2024. С. 353. |
Bibliographic citation (APA): | Shvedov, R. S., & Protsak, P. V. (2024). Dodavannia poroshku z yahid ozhyny u syrkovi vyroby [Adding blackberry berries to cheese products]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 11-12 December 2024, Ternopil, 353. [in Ukrainian]. |
Bibliographic citation (CHICAGO): | Shvedov R. S., Protsak P. V. (2024) Dodavannia poroshku z yahid ozhyny u syrkovi vyroby [Adding blackberry berries to cheese products]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“ (Tern., 11-12 December 2024), pp. 353 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2024 Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 2024 |
Conference/Event: | ⅩⅢ Міжнароднана науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Journal/Collection: | Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Issue Date: | 11-十二月-2024 |
Date of entry: | 24-一月-2025 |
Publisher: | ФОП Паляниця В. А. |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 11-12 грудня 2024 року 11-12 December 2024 |
UDC: | 664 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 353 |
Start page: | 353 |
End page: | 353 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47869 |
ISBN: | 978-617-7875-88-7 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024 |
References (Ukraine): | 1. Salehi, F. (2021). Quality, physicochemical, and textural properties of dairy products containing fruits and vegetables: A review. Food Science & Nutrition, 9(8), 4666-4686. 2. Kukhtyn, M., Vichko, O., Horyuk, Y., Shved, O., & Novikov, V. (2018). Some probiotic characteristics of a fermented milk product based on microbiota of “Tibetan kefir grains” cultivated in Ukrainian household. Journal of food science and technology, 55, 252-257. 3. Martins, M. S., Gonçalves, A. C., Alves, G., & Silva, L. R. (2023). Blackberries and mulberries: Berries with significant health-promoting properties. International Journal of Molecular Sciences, 24(15), 12024. |
References (International): | 1. Salehi, F. (2021). Quality, physicochemical, and textural properties of dairy products containing fruits and vegetables: A review. Food Science & Nutrition, 9(8), 4666-4686. 2. Kukhtyn, M., Vichko, O., Horyuk, Y., Shved, O., & Novikov, V. (2018). Some probiotic characteristics of a fermented milk product based on microbiota of "Tibetan kefir grains" cultivated in Ukrainian household. Journal of food science and technology, 55, 252-257. 3. Martins, M. S., Gonçalves, A. C., Alves, G., & Silva, L. R. (2023). Blackberries and mulberries: Berries with significant health-promoting properties. International Journal of Molecular Sciences, 24(15), 12024. |
Content type: | Conference Abstract |
�蝷箔����: | ⅩⅢ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2024) |
��辣銝剔�﹝獢�:
獢�獢� | ��膩 | 憭批�� | �撘� | |
---|---|---|---|---|
MNPK_2024_Shvedov_R_S-Adding_blackberry_berries_353.pdf | 285,29 kB | Adobe PDF | 璉�閫�/撘�� | |
MNPK_2024_Shvedov_R_S-Adding_blackberry_berries_353__COVER.png | 507,1 kB | image/png | 璉�閫�/撘�� |
�DSpace銝剜�������★��������雿��.