Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47869

Record completo di tutti i metadati
Campo DCValoreLingua
dc.contributor.authorШведов, Р. С.
dc.contributor.authorПроцак, П. В.
dc.contributor.authorShvedov, R. S.
dc.contributor.authorProtsak, P. V.
dc.coverage.temporal11-12 грудня 2024 року
dc.coverage.temporal11-12 December 2024
dc.date.accessioned2025-01-24T18:05:38Z-
dc.date.available2025-01-24T18:05:38Z-
dc.date.created2024-12-11
dc.date.issued2024-12-11
dc.identifier.citationШведов Р. С. Додавання порошку з ягід ожини у сиркові вироби / Р. С. Шведов, П. В. Процак // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, 11-12 грудня 2024 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2024. — С. 353. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо-та нанотехнологій).
dc.identifier.isbn978-617-7875-88-7
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47869-
dc.format.extent353
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.relation.ispartofЗбірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2024
dc.relation.ispartofBook of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 2024
dc.titleДодавання порошку з ягід ожини у сиркові вироби
dc.title.alternativeAdding blackberry berries to cheese products
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc664
dc.relation.references1. Salehi, F. (2021). Quality, physicochemical, and textural properties of dairy products containing fruits and vegetables: A review. Food Science & Nutrition, 9(8), 4666-4686.
dc.relation.references2. Kukhtyn, M., Vichko, O., Horyuk, Y., Shved, O., & Novikov, V. (2018). Some probiotic characteristics of a fermented milk product based on microbiota of “Tibetan kefir grains” cultivated in Ukrainian household. Journal of food science and technology, 55, 252-257.
dc.relation.references3. Martins, M. S., Gonçalves, A. C., Alves, G., & Silva, L. R. (2023). Blackberries and mulberries: Berries with significant health-promoting properties. International Journal of Molecular Sciences, 24(15), 12024.
dc.relation.referencesen1. Salehi, F. (2021). Quality, physicochemical, and textural properties of dairy products containing fruits and vegetables: A review. Food Science & Nutrition, 9(8), 4666-4686.
dc.relation.referencesen2. Kukhtyn, M., Vichko, O., Horyuk, Y., Shved, O., & Novikov, V. (2018). Some probiotic characteristics of a fermented milk product based on microbiota of "Tibetan kefir grains" cultivated in Ukrainian household. Journal of food science and technology, 55, 252-257.
dc.relation.referencesen3. Martins, M. S., Gonçalves, A. C., Alves, G., & Silva, L. R. (2023). Blackberries and mulberries: Berries with significant health-promoting properties. International Journal of Molecular Sciences, 24(15), 12024.
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Україна
dc.citation.journalTitleЗбірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
dc.citation.spage353
dc.citation.epage353
dc.citation.conferenceⅩⅢ Міжнароднана науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
dc.identifier.citation2015Шведов Р. С., Процак П. В. Додавання порошку з ягід ожини у сиркові вироби // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, Тернопіль, 11-12 грудня 2024 року. 2024. С. 353.
dc.identifier.citationenAPAShvedov, R. S., & Protsak, P. V. (2024). Dodavannia poroshku z yahid ozhyny u syrkovi vyroby [Adding blackberry berries to cheese products]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 11-12 December 2024, Ternopil, 353. [in Ukrainian].
dc.identifier.citationenCHICAGOShvedov R. S., Protsak P. V. (2024) Dodavannia poroshku z yahid ozhyny u syrkovi vyroby [Adding blackberry berries to cheese products]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“ (Tern., 11-12 December 2024), pp. 353 [in Ukrainian].
È visualizzato nelle collezioni:ⅩⅢ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2024)

File in questo documento:
File Descrizione DimensioniFormato 
MNPK_2024_Shvedov_R_S-Adding_blackberry_berries_353.pdf285,29 kBAdobe PDFVisualizza/apri
MNPK_2024_Shvedov_R_S-Adding_blackberry_berries_353__COVER.png507,1 kBimage/pngVisualizza/apri


Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.