Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47869

Заглавие: Додавання порошку з ягід ожини у сиркові вироби
Други Заглавия: Adding blackberry berries to cheese products
Автори: Шведов, Р. С.
Процак, П. В.
Shvedov, R. S.
Protsak, P. V.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Шведов Р. С. Додавання порошку з ягід ожини у сиркові вироби / Р. С. Шведов, П. В. Процак // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, 11-12 грудня 2024 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2024. — С. 353. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо-та нанотехнологій).
Bibliographic reference (2015): Шведов Р. С., Процак П. В. Додавання порошку з ягід ожини у сиркові вироби // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, Тернопіль, 11-12 грудня 2024 року. 2024. С. 353.
Bibliographic citation (APA): Shvedov, R. S., & Protsak, P. V. (2024). Dodavannia poroshku z yahid ozhyny u syrkovi vyroby [Adding blackberry berries to cheese products]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 11-12 December 2024, Ternopil, 353. [in Ukrainian].
Bibliographic citation (CHICAGO): Shvedov R. S., Protsak P. V. (2024) Dodavannia poroshku z yahid ozhyny u syrkovi vyroby [Adding blackberry berries to cheese products]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“ (Tern., 11-12 December 2024), pp. 353 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2024
Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 2024
Conference/Event: ⅩⅢ Міжнароднана науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Дата на Публикуване: 11-Дек-2024
Date of entry: 24-Яну-2025
Издател: ФОП Паляниця В. А.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 11-12 грудня 2024 року
11-12 December 2024
UDC: 664
Number of pages: 1
Page range: 353
Start page: 353
End page: 353
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47869
ISBN: 978-617-7875-88-7
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024
References (Ukraine): 1. Salehi, F. (2021). Quality, physicochemical, and textural properties of dairy products containing fruits and vegetables: A review. Food Science & Nutrition, 9(8), 4666-4686.
2. Kukhtyn, M., Vichko, O., Horyuk, Y., Shved, O., & Novikov, V. (2018). Some probiotic characteristics of a fermented milk product based on microbiota of “Tibetan kefir grains” cultivated in Ukrainian household. Journal of food science and technology, 55, 252-257.
3. Martins, M. S., Gonçalves, A. C., Alves, G., & Silva, L. R. (2023). Blackberries and mulberries: Berries with significant health-promoting properties. International Journal of Molecular Sciences, 24(15), 12024.
References (International): 1. Salehi, F. (2021). Quality, physicochemical, and textural properties of dairy products containing fruits and vegetables: A review. Food Science & Nutrition, 9(8), 4666-4686.
2. Kukhtyn, M., Vichko, O., Horyuk, Y., Shved, O., & Novikov, V. (2018). Some probiotic characteristics of a fermented milk product based on microbiota of "Tibetan kefir grains" cultivated in Ukrainian household. Journal of food science and technology, 55, 252-257.
3. Martins, M. S., Gonçalves, A. C., Alves, G., & Silva, L. R. (2023). Blackberries and mulberries: Berries with significant health-promoting properties. International Journal of Molecular Sciences, 24(15), 12024.
Content type: Conference Abstract
Показва се в Колекции:ⅩⅢ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2024)

Файлове в Този Публикация:
Файл Описание РазмерФормат 
MNPK_2024_Shvedov_R_S-Adding_blackberry_berries_353.pdf285,29 kBAdobe PDFИзглед/Отваряне
MNPK_2024_Shvedov_R_S-Adding_blackberry_berries_353__COVER.png507,1 kBimage/pngИзглед/Отваряне


Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.