Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47869

Title: Додавання порошку з ягід ожини у сиркові вироби
Other Titles: Adding blackberry berries to cheese products
Authors: Шведов, Р. С.
Процак, П. В.
Shvedov, R. S.
Protsak, P. V.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Шведов Р. С. Додавання порошку з ягід ожини у сиркові вироби / Р. С. Шведов, П. В. Процак // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, 11-12 грудня 2024 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2024. — С. 353. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо-та нанотехнологій).
Bibliographic reference (2015): Шведов Р. С., Процак П. В. Додавання порошку з ягід ожини у сиркові вироби // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, Тернопіль, 11-12 грудня 2024 року. 2024. С. 353.
Bibliographic citation (APA): Shvedov, R. S., & Protsak, P. V. (2024). Dodavannia poroshku z yahid ozhyny u syrkovi vyroby [Adding blackberry berries to cheese products]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 11-12 December 2024, Ternopil, 353. [in Ukrainian].
Bibliographic citation (CHICAGO): Shvedov R. S., Protsak P. V. (2024) Dodavannia poroshku z yahid ozhyny u syrkovi vyroby [Adding blackberry berries to cheese products]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“ (Tern., 11-12 December 2024), pp. 353 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2024
Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 2024
Conference/Event: ⅩⅢ Міжнароднана науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Issue Date: 11-Δεκ-2024
Date of entry: 24-Ιαν-2025
Publisher: ФОП Паляниця В. А.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 11-12 грудня 2024 року
11-12 December 2024
UDC: 664
Number of pages: 1
Page range: 353
Start page: 353
End page: 353
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47869
ISBN: 978-617-7875-88-7
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024
References (Ukraine): 1. Salehi, F. (2021). Quality, physicochemical, and textural properties of dairy products containing fruits and vegetables: A review. Food Science & Nutrition, 9(8), 4666-4686.
2. Kukhtyn, M., Vichko, O., Horyuk, Y., Shved, O., & Novikov, V. (2018). Some probiotic characteristics of a fermented milk product based on microbiota of “Tibetan kefir grains” cultivated in Ukrainian household. Journal of food science and technology, 55, 252-257.
3. Martins, M. S., Gonçalves, A. C., Alves, G., & Silva, L. R. (2023). Blackberries and mulberries: Berries with significant health-promoting properties. International Journal of Molecular Sciences, 24(15), 12024.
References (International): 1. Salehi, F. (2021). Quality, physicochemical, and textural properties of dairy products containing fruits and vegetables: A review. Food Science & Nutrition, 9(8), 4666-4686.
2. Kukhtyn, M., Vichko, O., Horyuk, Y., Shved, O., & Novikov, V. (2018). Some probiotic characteristics of a fermented milk product based on microbiota of "Tibetan kefir grains" cultivated in Ukrainian household. Journal of food science and technology, 55, 252-257.
3. Martins, M. S., Gonçalves, A. C., Alves, G., & Silva, L. R. (2023). Blackberries and mulberries: Berries with significant health-promoting properties. International Journal of Molecular Sciences, 24(15), 12024.
Content type: Conference Abstract
Εμφανίζεται στις συλλογές:ⅩⅢ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2024)

Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο:
Αρχείο Περιγραφή ΜέγεθοςΜορφότυπος 
MNPK_2024_Shvedov_R_S-Adding_blackberry_berries_353.pdf285,29 kBAdobe PDFΔείτε/ Ανοίξτε
MNPK_2024_Shvedov_R_S-Adding_blackberry_berries_353__COVER.png507,1 kBimage/pngΔείτε/ Ανοίξτε


Όλα τα τεκμήρια του δικτυακού τόπου προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα