Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47860
Назва: | Характеристика антиоксидантних властивостей порошку з листя шовковиці |
Інші назви: | Characteristics of antioxidant properties of mulberry leaf powder |
Автори: | Цегельник, О. І. Масняк, І. В. Tsegelnyk, O. I. Masnyak, I. V. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Україна |
Бібліографічний опис: | Цегельник О. І. Характеристика антиоксидантних властивостей порошку з листя шовковиці / О. І. Цегельник, І. В. Масняк // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, 11-12 грудня 2024 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2024. — С. 342. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо-та нанотехнологій). |
Бібліографічне посилання: | Цегельник О. І., Масняк І. В. Характеристика антиоксидантних властивостей порошку з листя шовковиці // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, Тернопіль, 11-12 грудня 2024 року. 2024. С. 342. |
Bibliographic citation (APA): | Tsegelnyk, O. I., & Masnyak, I. V. (2024). Kharakterystyka antyoksydantnykh vlastyvostei poroshku z lystia shovkovytsi [Characteristics of antioxidant properties of mulberry leaf powder]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 11-12 December 2024, Ternopil, 342. [in Ukrainian]. |
Bibliographic citation (CHICAGO): | Tsegelnyk O. I., Masnyak I. V. (2024) Kharakterystyka antyoksydantnykh vlastyvostei poroshku z lystia shovkovytsi [Characteristics of antioxidant properties of mulberry leaf powder]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“ (Tern., 11-12 December 2024), pp. 342 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2024 Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 2024 |
Конференція/захід: | ⅩⅢ Міжнароднана науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Журнал/збірник: | Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Дата публікації: | 11-гру-2024 |
Дата внесення: | 24-січ-2025 |
Видавництво: | ФОП Паляниця В. А. |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 11-12 грудня 2024 року 11-12 December 2024 |
УДК: | 664 |
Кількість сторінок: | 1 |
Діапазон сторінок: | 342 |
Початкова сторінка: | 342 |
Кінцева сторінка: | 342 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47860 |
ISBN: | 978-617-7875-88-7 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024 |
Перелік літератури: | 1. Kukhtyn, M., Kravchenyuk, K., Selskyi, V., Pokotylo, O., Vichko, O., Kopchak, N., & Hmelar, A. (2022). Evaluation of spontaneous fermentation with basil content in the technology of rye-wheat bread production. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 24(97), 14-19. 2. Кухтин, М. Д. (2008). Динаміка мікробіологічного та біохімічного процесу в молоці сирому при зберіганні за різних температур. Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені СЗ Ґжицького, 10(3-3 (38)), 229-237. 3. Кухтин, М. Д. (2011). Теоретичне обґрунтування ветеринарно-санітарних нормативів і розроблення системи контролю виробництва молока коров’ячого незбираного охолодженого (Doctoral dissertation, ступеня докт. вет. наук: спец. 16.00. 06 “Гігієна тварин та ветеринарна санітарія”/МД Кухтин.–Львів, 2011.–40,[1] с). |
References: | 1. Kukhtyn, M., Kravchenyuk, K., Selskyi, V., Pokotylo, O., Vichko, O., Kopchak, N., & Hmelar, A. (2022). Evaluation of spontaneous fermentation with basil content in the technology of rye-wheat bread production. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 24(97), 14-19. 2. Kukhtyn, M. D. (2008). Dynamika mikrobiolohichnoho ta biokhimichnoho protsesu v molotsi syromu pry zberihanni za riznykh temperatur. Naukovyi visnyk Lvivskoho natsionalnoho universytetu veterynarnoi medytsyny ta biotekhnolohii imeni SZ Gzhytskoho, 10(3-3 (38)), 229-237. 3. Kukhtyn, M. D. (2011). Teoretychne obgruntuvannia veterynarno-sanitarnykh normatyviv i rozroblennia systemy kontroliu vyrobnytstva moloka koroviachoho nezbyranoho okholodzhenoho (Doctoral dissertation, stupenia dokt. vet. nauk: spets. 16.00. 06 "Hihiiena tvaryn ta veterynarna sanitariia"/MD Kukhtyn.–Lviv, 2011.–40,[1] s). |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | ⅩⅢ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2024) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MNPK_2024_Tsegelnyk_O_I-Characteristics_of_antioxidant_342.pdf | 285,07 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
MNPK_2024_Tsegelnyk_O_I-Characteristics_of_antioxidant_342__COVER.png | 517,31 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.