Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47860

Pełny rekord metadanych
Pole DCWartośćJęzyk
dc.contributor.authorЦегельник, О. І.
dc.contributor.authorМасняк, І. В.
dc.contributor.authorTsegelnyk, O. I.
dc.contributor.authorMasnyak, I. V.
dc.coverage.temporal11-12 грудня 2024 року
dc.coverage.temporal11-12 December 2024
dc.date.accessioned2025-01-24T18:05:38Z-
dc.date.available2025-01-24T18:05:38Z-
dc.date.created2024-12-11
dc.date.issued2024-12-11
dc.identifier.citationЦегельник О. І. Характеристика антиоксидантних властивостей порошку з листя шовковиці / О. І. Цегельник, І. В. Масняк // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, 11-12 грудня 2024 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2024. — С. 342. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо-та нанотехнологій).
dc.identifier.isbn978-617-7875-88-7
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47860-
dc.format.extent342
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.relation.ispartofЗбірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2024
dc.relation.ispartofBook of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 2024
dc.titleХарактеристика антиоксидантних властивостей порошку з листя шовковиці
dc.title.alternativeCharacteristics of antioxidant properties of mulberry leaf powder
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc664
dc.relation.references1. Kukhtyn, M., Kravchenyuk, K., Selskyi, V., Pokotylo, O., Vichko, O., Kopchak, N., & Hmelar, A. (2022). Evaluation of spontaneous fermentation with basil content in the technology of rye-wheat bread production. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 24(97), 14-19.
dc.relation.references2. Кухтин, М. Д. (2008). Динаміка мікробіологічного та біохімічного процесу в молоці сирому при зберіганні за різних температур. Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені СЗ Ґжицького, 10(3-3 (38)), 229-237.
dc.relation.references3. Кухтин, М. Д. (2011). Теоретичне обґрунтування ветеринарно-санітарних нормативів і розроблення системи контролю виробництва молока коров’ячого незбираного охолодженого (Doctoral dissertation, ступеня докт. вет. наук: спец. 16.00. 06 “Гігієна тварин та ветеринарна санітарія”/МД Кухтин.–Львів, 2011.–40,[1] с).
dc.relation.referencesen1. Kukhtyn, M., Kravchenyuk, K., Selskyi, V., Pokotylo, O., Vichko, O., Kopchak, N., & Hmelar, A. (2022). Evaluation of spontaneous fermentation with basil content in the technology of rye-wheat bread production. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 24(97), 14-19.
dc.relation.referencesen2. Kukhtyn, M. D. (2008). Dynamika mikrobiolohichnoho ta biokhimichnoho protsesu v molotsi syromu pry zberihanni za riznykh temperatur. Naukovyi visnyk Lvivskoho natsionalnoho universytetu veterynarnoi medytsyny ta biotekhnolohii imeni SZ Gzhytskoho, 10(3-3 (38)), 229-237.
dc.relation.referencesen3. Kukhtyn, M. D. (2011). Teoretychne obgruntuvannia veterynarno-sanitarnykh normatyviv i rozroblennia systemy kontroliu vyrobnytstva moloka koroviachoho nezbyranoho okholodzhenoho (Doctoral dissertation, stupenia dokt. vet. nauk: spets. 16.00. 06 "Hihiiena tvaryn ta veterynarna sanitariia"/MD Kukhtyn.–Lviv, 2011.–40,[1] s).
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Україна
dc.citation.journalTitleЗбірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
dc.citation.spage342
dc.citation.epage342
dc.citation.conferenceⅩⅢ Міжнароднана науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
dc.identifier.citation2015Цегельник О. І., Масняк І. В. Характеристика антиоксидантних властивостей порошку з листя шовковиці // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, Тернопіль, 11-12 грудня 2024 року. 2024. С. 342.
dc.identifier.citationenAPATsegelnyk, O. I., & Masnyak, I. V. (2024). Kharakterystyka antyoksydantnykh vlastyvostei poroshku z lystia shovkovytsi [Characteristics of antioxidant properties of mulberry leaf powder]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 11-12 December 2024, Ternopil, 342. [in Ukrainian].
dc.identifier.citationenCHICAGOTsegelnyk O. I., Masnyak I. V. (2024) Kharakterystyka antyoksydantnykh vlastyvostei poroshku z lystia shovkovytsi [Characteristics of antioxidant properties of mulberry leaf powder]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“ (Tern., 11-12 December 2024), pp. 342 [in Ukrainian].
Występuje w kolekcjach:ⅩⅢ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2024)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi