Denne identifikatoren kan du bruke til å sitere eller lenke til denne innførselen:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47860
Tittel: | Характеристика антиоксидантних властивостей порошку з листя шовковиці |
Alternative titler: | Characteristics of antioxidant properties of mulberry leaf powder |
Authors: | Цегельник, О. І. Масняк, І. В. Tsegelnyk, O. I. Masnyak, I. V. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Цегельник О. І. Характеристика антиоксидантних властивостей порошку з листя шовковиці / О. І. Цегельник, І. В. Масняк // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, 11-12 грудня 2024 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2024. — С. 342. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо-та нанотехнологій). |
Bibliographic reference (2015): | Цегельник О. І., Масняк І. В. Характеристика антиоксидантних властивостей порошку з листя шовковиці // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, Тернопіль, 11-12 грудня 2024 року. 2024. С. 342. |
Bibliographic citation (APA): | Tsegelnyk, O. I., & Masnyak, I. V. (2024). Kharakterystyka antyoksydantnykh vlastyvostei poroshku z lystia shovkovytsi [Characteristics of antioxidant properties of mulberry leaf powder]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 11-12 December 2024, Ternopil, 342. [in Ukrainian]. |
Bibliographic citation (CHICAGO): | Tsegelnyk O. I., Masnyak I. V. (2024) Kharakterystyka antyoksydantnykh vlastyvostei poroshku z lystia shovkovytsi [Characteristics of antioxidant properties of mulberry leaf powder]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“ (Tern., 11-12 December 2024), pp. 342 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2024 Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 2024 |
Conference/Event: | ⅩⅢ Міжнароднана науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Journal/Collection: | Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Utgivelsesdato: | 11-des-2024 |
Date of entry: | 24-jan-2025 |
Forlag: | ФОП Паляниця В. А. |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 11-12 грудня 2024 року 11-12 December 2024 |
UDC: | 664 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 342 |
Start page: | 342 |
End page: | 342 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47860 |
ISBN: | 978-617-7875-88-7 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024 |
References (Ukraine): | 1. Kukhtyn, M., Kravchenyuk, K., Selskyi, V., Pokotylo, O., Vichko, O., Kopchak, N., & Hmelar, A. (2022). Evaluation of spontaneous fermentation with basil content in the technology of rye-wheat bread production. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 24(97), 14-19. 2. Кухтин, М. Д. (2008). Динаміка мікробіологічного та біохімічного процесу в молоці сирому при зберіганні за різних температур. Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені СЗ Ґжицького, 10(3-3 (38)), 229-237. 3. Кухтин, М. Д. (2011). Теоретичне обґрунтування ветеринарно-санітарних нормативів і розроблення системи контролю виробництва молока коров’ячого незбираного охолодженого (Doctoral dissertation, ступеня докт. вет. наук: спец. 16.00. 06 “Гігієна тварин та ветеринарна санітарія”/МД Кухтин.–Львів, 2011.–40,[1] с). |
References (International): | 1. Kukhtyn, M., Kravchenyuk, K., Selskyi, V., Pokotylo, O., Vichko, O., Kopchak, N., & Hmelar, A. (2022). Evaluation of spontaneous fermentation with basil content in the technology of rye-wheat bread production. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 24(97), 14-19. 2. Kukhtyn, M. D. (2008). Dynamika mikrobiolohichnoho ta biokhimichnoho protsesu v molotsi syromu pry zberihanni za riznykh temperatur. Naukovyi visnyk Lvivskoho natsionalnoho universytetu veterynarnoi medytsyny ta biotekhnolohii imeni SZ Gzhytskoho, 10(3-3 (38)), 229-237. 3. Kukhtyn, M. D. (2011). Teoretychne obgruntuvannia veterynarno-sanitarnykh normatyviv i rozroblennia systemy kontroliu vyrobnytstva moloka koroviachoho nezbyranoho okholodzhenoho (Doctoral dissertation, stupenia dokt. vet. nauk: spets. 16.00. 06 "Hihiiena tvaryn ta veterynarna sanitariia"/MD Kukhtyn.–Lviv, 2011.–40,[1] s). |
Content type: | Conference Abstract |
Vises i samlingene: | ⅩⅢ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2024) |
Tilhørende filer:
Fil | Beskrivelse | Størrelse | Format | |
---|---|---|---|---|
MNPK_2024_Tsegelnyk_O_I-Characteristics_of_antioxidant_342.pdf | 285,07 kB | Adobe PDF | Vis/Åpne | |
MNPK_2024_Tsegelnyk_O_I-Characteristics_of_antioxidant_342__COVER.png | 517,31 kB | image/png | Vis/Åpne |
Alle innførsler i DSpace er beskyttet av copyright