Please use this identifier to cite or link to this item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47860

Title: Характеристика антиоксидантних властивостей порошку з листя шовковиці
Other Titles: Characteristics of antioxidant properties of mulberry leaf powder
Authors: Цегельник, О. І.
Масняк, І. В.
Tsegelnyk, O. I.
Masnyak, I. V.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Цегельник О. І. Характеристика антиоксидантних властивостей порошку з листя шовковиці / О. І. Цегельник, І. В. Масняк // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, 11-12 грудня 2024 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2024. — С. 342. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо-та нанотехнологій).
Bibliographic reference (2015): Цегельник О. І., Масняк І. В. Характеристика антиоксидантних властивостей порошку з листя шовковиці // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, Тернопіль, 11-12 грудня 2024 року. 2024. С. 342.
Bibliographic citation (APA): Tsegelnyk, O. I., & Masnyak, I. V. (2024). Kharakterystyka antyoksydantnykh vlastyvostei poroshku z lystia shovkovytsi [Characteristics of antioxidant properties of mulberry leaf powder]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 11-12 December 2024, Ternopil, 342. [in Ukrainian].
Bibliographic citation (CHICAGO): Tsegelnyk O. I., Masnyak I. V. (2024) Kharakterystyka antyoksydantnykh vlastyvostei poroshku z lystia shovkovytsi [Characteristics of antioxidant properties of mulberry leaf powder]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“ (Tern., 11-12 December 2024), pp. 342 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2024
Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 2024
Conference/Event: ⅩⅢ Міжнароднана науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Issue Date: 11-Des-2024
Date of entry: 24-Jan-2025
Publisher: ФОП Паляниця В. А.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 11-12 грудня 2024 року
11-12 December 2024
UDC: 664
Number of pages: 1
Page range: 342
Start page: 342
End page: 342
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47860
ISBN: 978-617-7875-88-7
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024
References (Ukraine): 1. Kukhtyn, M., Kravchenyuk, K., Selskyi, V., Pokotylo, O., Vichko, O., Kopchak, N., & Hmelar, A. (2022). Evaluation of spontaneous fermentation with basil content in the technology of rye-wheat bread production. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 24(97), 14-19.
2. Кухтин, М. Д. (2008). Динаміка мікробіологічного та біохімічного процесу в молоці сирому при зберіганні за різних температур. Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені СЗ Ґжицького, 10(3-3 (38)), 229-237.
3. Кухтин, М. Д. (2011). Теоретичне обґрунтування ветеринарно-санітарних нормативів і розроблення системи контролю виробництва молока коров’ячого незбираного охолодженого (Doctoral dissertation, ступеня докт. вет. наук: спец. 16.00. 06 “Гігієна тварин та ветеринарна санітарія”/МД Кухтин.–Львів, 2011.–40,[1] с).
References (International): 1. Kukhtyn, M., Kravchenyuk, K., Selskyi, V., Pokotylo, O., Vichko, O., Kopchak, N., & Hmelar, A. (2022). Evaluation of spontaneous fermentation with basil content in the technology of rye-wheat bread production. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 24(97), 14-19.
2. Kukhtyn, M. D. (2008). Dynamika mikrobiolohichnoho ta biokhimichnoho protsesu v molotsi syromu pry zberihanni za riznykh temperatur. Naukovyi visnyk Lvivskoho natsionalnoho universytetu veterynarnoi medytsyny ta biotekhnolohii imeni SZ Gzhytskoho, 10(3-3 (38)), 229-237.
3. Kukhtyn, M. D. (2011). Teoretychne obgruntuvannia veterynarno-sanitarnykh normatyviv i rozroblennia systemy kontroliu vyrobnytstva moloka koroviachoho nezbyranoho okholodzhenoho (Doctoral dissertation, stupenia dokt. vet. nauk: spets. 16.00. 06 "Hihiiena tvaryn ta veterynarna sanitariia"/MD Kukhtyn.–Lviv, 2011.–40,[1] s).
Content type: Conference Abstract
Appears in Collections:ⅩⅢ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2024)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.