Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47859
Tytuł: | Оцінювання властивостей відходів перцю як інгредієнта в хлібобулочних виробах |
Inne tytuły: | Evaluation of the properties of pepper waste as an ingredient in bakery products |
Authors: | Демидась, О. В. Карпик, Галина Вікторівна Demydas, O. V. Karpyk, H. V. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Демидась О. В. Оцінювання властивостей відходів перцю як інгредієнта в хлібобулочних виробах / О. В. Демидась, Галина Вікторівна Карпик // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, 11-12 грудня 2024 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2024. — С. 341. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо-та нанотехнологій). |
Bibliographic reference (2015): | Демидась О. В., Карпик Г. В. Оцінювання властивостей відходів перцю як інгредієнта в хлібобулочних виробах // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, Тернопіль, 11-12 грудня 2024 року. 2024. С. 341. |
Bibliographic citation (APA): | Demydas, O. V., & Karpyk, H. V. (2024). Otsiniuvannia vlastyvostei vidkhodiv pertsiu yak inhrediienta v khlibobulochnykh vyrobakh [Evaluation of the properties of pepper waste as an ingredient in bakery products]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 11-12 December 2024, Ternopil, 341. [in Ukrainian]. |
Bibliographic citation (CHICAGO): | Demydas O. V., Karpyk H. V. (2024) Otsiniuvannia vlastyvostei vidkhodiv pertsiu yak inhrediienta v khlibobulochnykh vyrobakh [Evaluation of the properties of pepper waste as an ingredient in bakery products]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“ (Tern., 11-12 December 2024), pp. 341 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2024 Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 2024 |
Konferencja/wydarzenie: | ⅩⅢ Міжнароднана науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Journal/kolekcja: | Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Data wydania: | 11-gru-2024 |
Date of entry: | 24-sty-2025 |
Wydawca: | ФОП Паляниця В. А. |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 11-12 грудня 2024 року 11-12 December 2024 |
UDC: | 664.661 |
Strony: | 1 |
Zakres stron: | 341 |
Główna strona: | 341 |
Strona końcowa: | 341 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47859 |
ISBN: | 978-617-7875-88-7 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024 |
Wykaz piśmiennictwa: | 1. Г.В. Карпик, О. І. Вічко, Н. Г. Копчак, О. В. Швед Особливості виробництва булочних виробів з Rheum L. Хімія, технологія речовин та їх застосування. Харчові технології. Видавництво Львівської політехніки, Випуск 2, № 5, 2022. С. 136-141. 2. Mo Li, Xin Wen, Yu Peng, Yuxiao Wang, Kunli Wang, Yuanying Ni. Functional properties of protein isolates from bell pepper (Capsicum annuum L. var. annuum) seeds. LWT, Volume 97, November 2018, P. 802-810. |
References: | 1. H.V. Karpyk, O. I. Vichko, N. H. Kopchak, O. V. Shved Osoblyvosti vyrobnytstva bulochnykh vyrobiv z Rheum L. Khimiia, tekhnolohiia rechovyn ta yikh zastosuvannia. Kharchovi tekhnolohii. Vydavnytstvo Lvivskoi politekhniky, Issue 2, No 5, 2022. P. 136-141. 2. Mo Li, Xin Wen, Yu Peng, Yuxiao Wang, Kunli Wang, Yuanying Ni. Functional properties of protein isolates from bell pepper (Capsicum annuum L. var. annuum) seeds. LWT, Volume 97, November 2018, P. 802-810. |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | ⅩⅢ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2024) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
MNPK_2024_Demydas_O_V-Evaluation_of_the_properties_341.pdf | 286,99 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
MNPK_2024_Demydas_O_V-Evaluation_of_the_properties_341__COVER.png | 1,4 MB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi