Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47859

Title: Оцінювання властивостей відходів перцю як інгредієнта в хлібобулочних виробах
Other Titles: Evaluation of the properties of pepper waste as an ingredient in bakery products
Authors: Демидась, О. В.
Карпик, Галина Вікторівна
Demydas, O. V.
Karpyk, H. V.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Демидась О. В. Оцінювання властивостей відходів перцю як інгредієнта в хлібобулочних виробах / О. В. Демидась, Галина Вікторівна Карпик // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, 11-12 грудня 2024 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2024. — С. 341. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо-та нанотехнологій).
Bibliographic reference (2015): Демидась О. В., Карпик Г. В. Оцінювання властивостей відходів перцю як інгредієнта в хлібобулочних виробах // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, Тернопіль, 11-12 грудня 2024 року. 2024. С. 341.
Bibliographic citation (APA): Demydas, O. V., & Karpyk, H. V. (2024). Otsiniuvannia vlastyvostei vidkhodiv pertsiu yak inhrediienta v khlibobulochnykh vyrobakh [Evaluation of the properties of pepper waste as an ingredient in bakery products]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 11-12 December 2024, Ternopil, 341. [in Ukrainian].
Bibliographic citation (CHICAGO): Demydas O. V., Karpyk H. V. (2024) Otsiniuvannia vlastyvostei vidkhodiv pertsiu yak inhrediienta v khlibobulochnykh vyrobakh [Evaluation of the properties of pepper waste as an ingredient in bakery products]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“ (Tern., 11-12 December 2024), pp. 341 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2024
Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 2024
Conference/Event: ⅩⅢ Міжнароднана науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Issue Date: 11-Dec-2024
Date of entry: 24-Jan-2025
Publisher: ФОП Паляниця В. А.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 11-12 грудня 2024 року
11-12 December 2024
UDC: 664.661
Number of pages: 1
Page range: 341
Start page: 341
End page: 341
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47859
ISBN: 978-617-7875-88-7
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024
References (Ukraine): 1. Г.В. Карпик, О. І. Вічко, Н. Г. Копчак, О. В. Швед Особливості виробництва булочних виробів з Rheum L. Хімія, технологія речовин та їх застосування. Харчові технології. Видавництво Львівської політехніки, Випуск 2, № 5, 2022. С. 136-141.
2. Mo Li, Xin Wen, Yu Peng, Yuxiao Wang, Kunli Wang, Yuanying Ni. Functional properties of protein isolates from bell pepper (Capsicum annuum L. var. annuum) seeds. LWT, Volume 97, November 2018, P. 802-810.
References (International): 1. H.V. Karpyk, O. I. Vichko, N. H. Kopchak, O. V. Shved Osoblyvosti vyrobnytstva bulochnykh vyrobiv z Rheum L. Khimiia, tekhnolohiia rechovyn ta yikh zastosuvannia. Kharchovi tekhnolohii. Vydavnytstvo Lvivskoi politekhniky, Issue 2, No 5, 2022. P. 136-141.
2. Mo Li, Xin Wen, Yu Peng, Yuxiao Wang, Kunli Wang, Yuanying Ni. Functional properties of protein isolates from bell pepper (Capsicum annuum L. var. annuum) seeds. LWT, Volume 97, November 2018, P. 802-810.
Content type: Conference Abstract
Appears in Collections:ⅩⅢ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2024)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.