Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47859
Tüm üstveri kaydı
Dublin Core Alanı | Değer | Dil |
---|---|---|
dc.contributor.author | Демидась, О. В. | |
dc.contributor.author | Карпик, Галина Вікторівна | |
dc.contributor.author | Demydas, O. V. | |
dc.contributor.author | Karpyk, H. V. | |
dc.coverage.temporal | 11-12 грудня 2024 року | |
dc.coverage.temporal | 11-12 December 2024 | |
dc.date.accessioned | 2025-01-24T18:05:38Z | - |
dc.date.available | 2025-01-24T18:05:38Z | - |
dc.date.created | 2024-12-11 | |
dc.date.issued | 2024-12-11 | |
dc.identifier.citation | Демидась О. В. Оцінювання властивостей відходів перцю як інгредієнта в хлібобулочних виробах / О. В. Демидась, Галина Вікторівна Карпик // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, 11-12 грудня 2024 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2024. — С. 341. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо-та нанотехнологій). | |
dc.identifier.isbn | 978-617-7875-88-7 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47859 | - |
dc.format.extent | 341 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | |
dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2024 | |
dc.relation.ispartof | Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 2024 | |
dc.title | Оцінювання властивостей відходів перцю як інгредієнта в хлібобулочних виробах | |
dc.title.alternative | Evaluation of the properties of pepper waste as an ingredient in bakery products | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 1 | |
dc.subject.udc | 664.661 | |
dc.relation.references | 1. Г.В. Карпик, О. І. Вічко, Н. Г. Копчак, О. В. Швед Особливості виробництва булочних виробів з Rheum L. Хімія, технологія речовин та їх застосування. Харчові технології. Видавництво Львівської політехніки, Випуск 2, № 5, 2022. С. 136-141. | |
dc.relation.references | 2. Mo Li, Xin Wen, Yu Peng, Yuxiao Wang, Kunli Wang, Yuanying Ni. Functional properties of protein isolates from bell pepper (Capsicum annuum L. var. annuum) seeds. LWT, Volume 97, November 2018, P. 802-810. | |
dc.relation.referencesen | 1. H.V. Karpyk, O. I. Vichko, N. H. Kopchak, O. V. Shved Osoblyvosti vyrobnytstva bulochnykh vyrobiv z Rheum L. Khimiia, tekhnolohiia rechovyn ta yikh zastosuvannia. Kharchovi tekhnolohii. Vydavnytstvo Lvivskoi politekhniky, Issue 2, No 5, 2022. P. 136-141. | |
dc.relation.referencesen | 2. Mo Li, Xin Wen, Yu Peng, Yuxiao Wang, Kunli Wang, Yuanying Ni. Functional properties of protein isolates from bell pepper (Capsicum annuum L. var. annuum) seeds. LWT, Volume 97, November 2018, P. 802-810. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | |
dc.citation.spage | 341 | |
dc.citation.epage | 341 | |
dc.citation.conference | ⅩⅢ Міжнароднана науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | |
dc.identifier.citation2015 | Демидась О. В., Карпик Г. В. Оцінювання властивостей відходів перцю як інгредієнта в хлібобулочних виробах // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, Тернопіль, 11-12 грудня 2024 року. 2024. С. 341. | |
dc.identifier.citationenAPA | Demydas, O. V., & Karpyk, H. V. (2024). Otsiniuvannia vlastyvostei vidkhodiv pertsiu yak inhrediienta v khlibobulochnykh vyrobakh [Evaluation of the properties of pepper waste as an ingredient in bakery products]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 11-12 December 2024, Ternopil, 341. [in Ukrainian]. | |
dc.identifier.citationenCHICAGO | Demydas O. V., Karpyk H. V. (2024) Otsiniuvannia vlastyvostei vidkhodiv pertsiu yak inhrediienta v khlibobulochnykh vyrobakh [Evaluation of the properties of pepper waste as an ingredient in bakery products]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“ (Tern., 11-12 December 2024), pp. 341 [in Ukrainian]. | |
Koleksiyonlarda Görünür: | ⅩⅢ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2024) |
Bu öğenin dosyaları:
Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
---|---|---|---|---|
MNPK_2024_Demydas_O_V-Evaluation_of_the_properties_341.pdf | 286,99 kB | Adobe PDF | Göster/Aç | |
MNPK_2024_Demydas_O_V-Evaluation_of_the_properties_341__COVER.png | 1,4 MB | image/png | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.