Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47859
Teitl: | Оцінювання властивостей відходів перцю як інгредієнта в хлібобулочних виробах |
Teitlau Eraill: | Evaluation of the properties of pepper waste as an ingredient in bakery products |
Awduron: | Демидась, О. В. Карпик, Галина Вікторівна Demydas, O. V. Karpyk, H. V. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Демидась О. В. Оцінювання властивостей відходів перцю як інгредієнта в хлібобулочних виробах / О. В. Демидась, Галина Вікторівна Карпик // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, 11-12 грудня 2024 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2024. — С. 341. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо-та нанотехнологій). |
Bibliographic reference (2015): | Демидась О. В., Карпик Г. В. Оцінювання властивостей відходів перцю як інгредієнта в хлібобулочних виробах // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, Тернопіль, 11-12 грудня 2024 року. 2024. С. 341. |
Bibliographic citation (APA): | Demydas, O. V., & Karpyk, H. V. (2024). Otsiniuvannia vlastyvostei vidkhodiv pertsiu yak inhrediienta v khlibobulochnykh vyrobakh [Evaluation of the properties of pepper waste as an ingredient in bakery products]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 11-12 December 2024, Ternopil, 341. [in Ukrainian]. |
Bibliographic citation (CHICAGO): | Demydas O. V., Karpyk H. V. (2024) Otsiniuvannia vlastyvostei vidkhodiv pertsiu yak inhrediienta v khlibobulochnykh vyrobakh [Evaluation of the properties of pepper waste as an ingredient in bakery products]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“ (Tern., 11-12 December 2024), pp. 341 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2024 Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 2024 |
Conference/Event: | ⅩⅢ Міжнароднана науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Journal/Collection: | Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Dyddiad Cyhoeddi: | 11-Dec-2024 |
Date of entry: | 24-Jan-2025 |
Cyhoeddwr: | ФОП Паляниця В. А. |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 11-12 грудня 2024 року 11-12 December 2024 |
UDC: | 664.661 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 341 |
Start page: | 341 |
End page: | 341 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47859 |
ISBN: | 978-617-7875-88-7 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024 |
References (Ukraine): | 1. Г.В. Карпик, О. І. Вічко, Н. Г. Копчак, О. В. Швед Особливості виробництва булочних виробів з Rheum L. Хімія, технологія речовин та їх застосування. Харчові технології. Видавництво Львівської політехніки, Випуск 2, № 5, 2022. С. 136-141. 2. Mo Li, Xin Wen, Yu Peng, Yuxiao Wang, Kunli Wang, Yuanying Ni. Functional properties of protein isolates from bell pepper (Capsicum annuum L. var. annuum) seeds. LWT, Volume 97, November 2018, P. 802-810. |
References (International): | 1. H.V. Karpyk, O. I. Vichko, N. H. Kopchak, O. V. Shved Osoblyvosti vyrobnytstva bulochnykh vyrobiv z Rheum L. Khimiia, tekhnolohiia rechovyn ta yikh zastosuvannia. Kharchovi tekhnolohii. Vydavnytstvo Lvivskoi politekhniky, Issue 2, No 5, 2022. P. 136-141. 2. Mo Li, Xin Wen, Yu Peng, Yuxiao Wang, Kunli Wang, Yuanying Ni. Functional properties of protein isolates from bell pepper (Capsicum annuum L. var. annuum) seeds. LWT, Volume 97, November 2018, P. 802-810. |
Content type: | Conference Abstract |
Ymddengys yng Nghasgliadau: | ⅩⅢ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2024) |
Ffeiliau yn yr Eitem Hon:
Ffeil | Disgrifiad | Maint | Fformat | |
---|---|---|---|---|
MNPK_2024_Demydas_O_V-Evaluation_of_the_properties_341.pdf | 286,99 kB | Adobe PDF | Gweld/Agor | |
MNPK_2024_Demydas_O_V-Evaluation_of_the_properties_341__COVER.png | 1,4 MB | image/png | Gweld/Agor |
Diogelir eitemau yn DSpace gan hawlfraint, a chedwir pob hawl, onibai y nodir fel arall.