Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47834

Tytuł: Використання нетрадиційної сировини у виробництві майонезів
Inne tytuły: Use of non-traditional raw materials in mayonnaise production
Authors: Кравченюк, Христина Юріївна
Криськова, Лариса Петрівна
Лялик, Анастасія Тарасівна
Kravcheniuk, K.
Kryskova, L.
Lialyk, A.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Кравченюк Х. Ю. Використання нетрадиційної сировини у виробництві майонезів / Христина Юріївна Кравченюк, Лариса Петрівна Криськова, Анастасія Тарасівна Лялик // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, 11-12 грудня 2024 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2024. — С. 315. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо-та нанотехнологій).
Bibliographic reference (2015): Кравченюк Х. Ю., Лялик А. Т. Використання нетрадиційної сировини у виробництві майонезів // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, Тернопіль, 11-12 грудня 2024 року. 2024. С. 315.
Bibliographic citation (APA): Kravcheniuk, K., Kryskova, L., & Lialyk, A. (2024). Vykorystannia netradytsiinoi syrovyny u vyrobnytstvi maioneziv [Use of non-traditional raw materials in mayonnaise production]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 11-12 December 2024, Ternopil, 315. [in Ukrainian].
Bibliographic citation (CHICAGO): Kravcheniuk K., Kryskova L., Lialyk A. (2024) Vykorystannia netradytsiinoi syrovyny u vyrobnytstvi maioneziv [Use of non-traditional raw materials in mayonnaise production]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“ (Tern., 11-12 December 2024), pp. 315 [in Ukrainian].
Część publikacji: Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2024
Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 2024
Konferencja/wydarzenie: ⅩⅢ Міжнароднана науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Journal/kolekcja: Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Data wydania: 11-gru-2024
Date of entry: 24-sty-2025
Wydawca: ФОП Паляниця В. А.
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 11-12 грудня 2024 року
11-12 December 2024
UDC: 665
Strony: 1
Zakres stron: 315
Główna strona: 315
Strona końcowa: 315
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47834
ISBN: 978-617-7875-88-7
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024
Związane URL literatura: https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S1878450X22001342
https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC6542863/
https://onlinelibrary.wiley.com/doi/abs/10.1111/jfs.12771
https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S002364382031330X
Wykaz piśmiennictwa: 1. Plant-based mayonnaise: Trending ingredients for innovative products URL: https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S1878450X22001342 (дата звернення 5.11.2024)
2. Studies on eggless mayonnaise from rice bran and sesame oils URL: https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC6542863/ (дата звернення 5.11.2024)
3. Assessment of the potential of Arabic gum as an antimicrobial and antioxidant agent in developing vegan “egg-free” mayonnaise URL: https://onlinelibrary.wiley.com/doi/abs/10.1111/jfs.12771 (дата звернення 5.11.2024)
4. Preliminary investigation on the effect of proteins of different leguminous species (Cicer arietinum, Vicia faba and Lens culinarius) on the texture and sensory properties of egg-free mayonnaise URL: https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S002364382031330X (дата звернення 5.11.2024)
References: 1. Plant-based mayonnaise: Trending ingredients for innovative products URL: https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S1878450X22001342 (Date of appeal 5.11.2024)
2. Studies on eggless mayonnaise from rice bran and sesame oils URL: https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC6542863/ (Date of appeal 5.11.2024)
3. Assessment of the potential of Arabic gum as an antimicrobial and antioxidant agent in developing vegan "egg-free" mayonnaise URL: https://onlinelibrary.wiley.com/doi/abs/10.1111/jfs.12771 (Date of appeal 5.11.2024)
4. Preliminary investigation on the effect of proteins of different leguminous species (Cicer arietinum, Vicia faba and Lens culinarius) on the texture and sensory properties of egg-free mayonnaise URL: https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S002364382031330X (Date of appeal 5.11.2024)
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:ⅩⅢ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2024)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi