Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47834

Tüm üstveri kaydı
Dublin Core AlanıDeğerDil
dc.contributor.authorКравченюк, Христина Юріївна
dc.contributor.authorКриськова, Лариса Петрівна
dc.contributor.authorЛялик, Анастасія Тарасівна
dc.contributor.authorKravcheniuk, K.
dc.contributor.authorKryskova, L.
dc.contributor.authorLialyk, A.
dc.coverage.temporal11-12 грудня 2024 року
dc.coverage.temporal11-12 December 2024
dc.date.accessioned2025-01-24T18:05:36Z-
dc.date.available2025-01-24T18:05:36Z-
dc.date.created2024-12-11
dc.date.issued2024-12-11
dc.identifier.citationКравченюк Х. Ю. Використання нетрадиційної сировини у виробництві майонезів / Христина Юріївна Кравченюк, Лариса Петрівна Криськова, Анастасія Тарасівна Лялик // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, 11-12 грудня 2024 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2024. — С. 315. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо-та нанотехнологій).
dc.identifier.isbn978-617-7875-88-7
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47834-
dc.format.extent315
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.relation.ispartofЗбірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2024
dc.relation.ispartofBook of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 2024
dc.relation.urihttps://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S1878450X22001342
dc.relation.urihttps://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC6542863/
dc.relation.urihttps://onlinelibrary.wiley.com/doi/abs/10.1111/jfs.12771
dc.relation.urihttps://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S002364382031330X
dc.titleВикористання нетрадиційної сировини у виробництві майонезів
dc.title.alternativeUse of non-traditional raw materials in mayonnaise production
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc665
dc.relation.references1. Plant-based mayonnaise: Trending ingredients for innovative products URL: https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S1878450X22001342 (дата звернення 5.11.2024)
dc.relation.references2. Studies on eggless mayonnaise from rice bran and sesame oils URL: https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC6542863/ (дата звернення 5.11.2024)
dc.relation.references3. Assessment of the potential of Arabic gum as an antimicrobial and antioxidant agent in developing vegan “egg-free” mayonnaise URL: https://onlinelibrary.wiley.com/doi/abs/10.1111/jfs.12771 (дата звернення 5.11.2024)
dc.relation.references4. Preliminary investigation on the effect of proteins of different leguminous species (Cicer arietinum, Vicia faba and Lens culinarius) on the texture and sensory properties of egg-free mayonnaise URL: https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S002364382031330X (дата звернення 5.11.2024)
dc.relation.referencesen1. Plant-based mayonnaise: Trending ingredients for innovative products URL: https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S1878450X22001342 (Date of appeal 5.11.2024)
dc.relation.referencesen2. Studies on eggless mayonnaise from rice bran and sesame oils URL: https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC6542863/ (Date of appeal 5.11.2024)
dc.relation.referencesen3. Assessment of the potential of Arabic gum as an antimicrobial and antioxidant agent in developing vegan "egg-free" mayonnaise URL: https://onlinelibrary.wiley.com/doi/abs/10.1111/jfs.12771 (Date of appeal 5.11.2024)
dc.relation.referencesen4. Preliminary investigation on the effect of proteins of different leguminous species (Cicer arietinum, Vicia faba and Lens culinarius) on the texture and sensory properties of egg-free mayonnaise URL: https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S002364382031330X (Date of appeal 5.11.2024)
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
dc.citation.journalTitleЗбірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
dc.citation.spage315
dc.citation.epage315
dc.citation.conferenceⅩⅢ Міжнароднана науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
dc.identifier.citation2015Кравченюк Х. Ю., Лялик А. Т. Використання нетрадиційної сировини у виробництві майонезів // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, Тернопіль, 11-12 грудня 2024 року. 2024. С. 315.
dc.identifier.citationenAPAKravcheniuk, K., Kryskova, L., & Lialyk, A. (2024). Vykorystannia netradytsiinoi syrovyny u vyrobnytstvi maioneziv [Use of non-traditional raw materials in mayonnaise production]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 11-12 December 2024, Ternopil, 315. [in Ukrainian].
dc.identifier.citationenCHICAGOKravcheniuk K., Kryskova L., Lialyk A. (2024) Vykorystannia netradytsiinoi syrovyny u vyrobnytstvi maioneziv [Use of non-traditional raw materials in mayonnaise production]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“ (Tern., 11-12 December 2024), pp. 315 [in Ukrainian].
Koleksiyonlarda Görünür:ⅩⅢ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2024)



DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.