Por favor use este identificador para citas ou ligazóns a este item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47834

Title: Використання нетрадиційної сировини у виробництві майонезів
Other Titles: Use of non-traditional raw materials in mayonnaise production
Authors: Кравченюк, Христина Юріївна
Криськова, Лариса Петрівна
Лялик, Анастасія Тарасівна
Kravcheniuk, K.
Kryskova, L.
Lialyk, A.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Кравченюк Х. Ю. Використання нетрадиційної сировини у виробництві майонезів / Христина Юріївна Кравченюк, Лариса Петрівна Криськова, Анастасія Тарасівна Лялик // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, 11-12 грудня 2024 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2024. — С. 315. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо-та нанотехнологій).
Bibliographic reference (2015): Кравченюк Х. Ю., Лялик А. Т. Використання нетрадиційної сировини у виробництві майонезів // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, Тернопіль, 11-12 грудня 2024 року. 2024. С. 315.
Bibliographic citation (APA): Kravcheniuk, K., Kryskova, L., & Lialyk, A. (2024). Vykorystannia netradytsiinoi syrovyny u vyrobnytstvi maioneziv [Use of non-traditional raw materials in mayonnaise production]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 11-12 December 2024, Ternopil, 315. [in Ukrainian].
Bibliographic citation (CHICAGO): Kravcheniuk K., Kryskova L., Lialyk A. (2024) Vykorystannia netradytsiinoi syrovyny u vyrobnytstvi maioneziv [Use of non-traditional raw materials in mayonnaise production]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“ (Tern., 11-12 December 2024), pp. 315 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2024
Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 2024
Conference/Event: ⅩⅢ Міжнароднана науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Issue Date: 11-Dec-2024
Date of entry: 24-Jan-2025
Publisher: ФОП Паляниця В. А.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 11-12 грудня 2024 року
11-12 December 2024
UDC: 665
Number of pages: 1
Page range: 315
Start page: 315
End page: 315
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47834
ISBN: 978-617-7875-88-7
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024
URL for reference material: https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S1878450X22001342
https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC6542863/
https://onlinelibrary.wiley.com/doi/abs/10.1111/jfs.12771
https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S002364382031330X
References (Ukraine): 1. Plant-based mayonnaise: Trending ingredients for innovative products URL: https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S1878450X22001342 (дата звернення 5.11.2024)
2. Studies on eggless mayonnaise from rice bran and sesame oils URL: https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC6542863/ (дата звернення 5.11.2024)
3. Assessment of the potential of Arabic gum as an antimicrobial and antioxidant agent in developing vegan “egg-free” mayonnaise URL: https://onlinelibrary.wiley.com/doi/abs/10.1111/jfs.12771 (дата звернення 5.11.2024)
4. Preliminary investigation on the effect of proteins of different leguminous species (Cicer arietinum, Vicia faba and Lens culinarius) on the texture and sensory properties of egg-free mayonnaise URL: https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S002364382031330X (дата звернення 5.11.2024)
References (International): 1. Plant-based mayonnaise: Trending ingredients for innovative products URL: https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S1878450X22001342 (Date of appeal 5.11.2024)
2. Studies on eggless mayonnaise from rice bran and sesame oils URL: https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC6542863/ (Date of appeal 5.11.2024)
3. Assessment of the potential of Arabic gum as an antimicrobial and antioxidant agent in developing vegan "egg-free" mayonnaise URL: https://onlinelibrary.wiley.com/doi/abs/10.1111/jfs.12771 (Date of appeal 5.11.2024)
4. Preliminary investigation on the effect of proteins of different leguminous species (Cicer arietinum, Vicia faba and Lens culinarius) on the texture and sensory properties of egg-free mayonnaise URL: https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S002364382031330X (Date of appeal 5.11.2024)
Content type: Conference Abstract
Appears in Collections:ⅩⅢ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2024)



รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น