กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45073

ชื่อเรื่อง: Аспекти використання хімічних речовин у продуктах харчування
ชื่อเรื่องอื่นๆ: Aspects of the use of chemical substances in food products
ผู้แต่ง: Карпик, О.
Karpyk, O.
Affiliation: Відокремлений структурний підрозділ «Тернопільський фаховий коледж ТНТУ імені Івана Пулюя»
Separate structural subdivision «Ternopil Professional College of Ternopil Ivan Puluj National Technical University»
Bibliographic description (Ukraine): Карпик О. Аспекти використання хімічних речовин у продуктах харчування / Карпик О. // Ⅶ МСНТК, 25-26 квітня 2024 року. — Т. : ТНТУ, 2024. — С. 162–163. — (Природничі науки).
Bibliographic description (International): Karpyk O. (2024) Aspekty vykorystannia khimichnykh rechovyn u produktakh kharchuvannia [Aspects of the use of chemical substances in food products]. Ⅶ MCNTK (Tern., 25-26 April 2024), pp. 162-163 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅶ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2024
Materials of the Ⅶ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Topical issues", 2024
Conference/Event: Ⅶ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/Collection: Матеріали Ⅶ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
วันที่เผยแพร่: 25-เมษ-2024
Date of entry: 4-มิถ-2024
สำนักพิมพ์: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 25-26 квітня 2024 року
25-26 April 2024
Supervisor: Ткач, Г. М.
Tkach, H. M.
UDC: 546.547.664
คำสำคัญ: хімічні речовини
вода
борошно
chemical substances
water
flour
Number of pages: 2
Page range: 162-163
Start page: 162
End page: 163
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45073
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024
References (Ukraine): 1. Зубар Н. М. Основи фізіології та гігієни харчування: Підручник. - К.: Центр учбової літератури, 2010. - 336 с.
2. Харчова хімія: Навчальний посібник. Євлаш В. В., Торяник О. І., Коваленко В. О. та ін. Харків: Світ книг. 2019. 504 с.
3. Дробот В.І. Технологія хлібопекарського виробництва. - К.: Логос. - 2002. – 365 с.
4. . Вода в харчових продуктах та її значення для організму / О.А. Гарасимюк, О.І. Вічко // Матеріали IІ Міжнародної науково-технічної конференції «Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти» Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023. - С. 63.
References (International): 1. Zubar N. M. Osnovy fiziolohii ta hihiieny kharchuvannia: Pidruchnyk, K., Centre of Educational Literature, 2010, 336 p.
2. Kharchova khimiia: Navchalnyi posibnyk. Yevlash V. V., Torianyk O. I., Kovalenko V. O. and other Kharkiv: Svit knyh. 2019. 504 p.
3. Drobot V.I. Tekhnolohiia khlibopekarskoho vyrobnytstva, K., Lohos, 2002, 365 p.
4. . Voda v kharchovykh produktakh ta yii znachennia dlia orhanizmu, O.A. Harasymiuk, O.I. Vichko, Materialy II Mizhnarodnoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Yakist vody: biomedychni, tekhnolohichni, ahropromyslovi i ekolohichni aspekty" Ternopilskyi natsionalnyi tekhnichnyi universytet imeni Ivana Puliuia, 2023, P. 63.
Content type: Conference Abstract
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:Ⅶ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2024)

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
VII_MCNTK_2024_Karpyk_O-Aspects_of_the_use_of_chemical_162-163.pdf564,25 kBAdobe PDFดู/เปิด
VII_MCNTK_2024_Karpyk_O-Aspects_of_the_use_of_chemical_162-163.djvu33,38 kBDjVuดู/เปิด
VII_MCNTK_2024_Karpyk_O-Aspects_of_the_use_of_chemical_162-163__COVER.png406,41 kBimage/pngดู/เปิด


รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น