Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45073
Tytuł: | Аспекти використання хімічних речовин у продуктах харчування |
Inne tytuły: | Aspects of the use of chemical substances in food products |
Authors: | Карпик, О. Karpyk, O. |
Akcesoria: | Відокремлений структурний підрозділ «Тернопільський фаховий коледж ТНТУ імені Івана Пулюя» Separate structural subdivision «Ternopil Professional College of Ternopil Ivan Puluj National Technical University» |
Cytat: | Карпик О. Аспекти використання хімічних речовин у продуктах харчування / Карпик О. // Ⅶ МСНТК, 25-26 квітня 2024 року. — Т. : ТНТУ, 2024. — С. 162–163. — (Природничі науки). |
Bibliographic description: | Karpyk O. (2024) Aspekty vykorystannia khimichnykh rechovyn u produktakh kharchuvannia [Aspects of the use of chemical substances in food products]. Ⅶ MCNTK (Tern., 25-26 April 2024), pp. 162-163 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Матеріали Ⅶ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2024 Materials of the Ⅶ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Topical issues", 2024 |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅶ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Journal/kolekcja: | Матеріали Ⅶ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Data wydania: | 25-kwi-2024 |
Date of entry: | 4-cze-2024 |
Wydawca: | ТНТУ TNTU |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 25-26 квітня 2024 року 25-26 April 2024 |
Promotor: | Ткач, Г. М. Tkach, H. M. |
UDC: | 546.547.664 |
Słowa kluczowe: | хімічні речовини вода борошно chemical substances water flour |
Strony: | 2 |
Zakres stron: | 162-163 |
Główna strona: | 162 |
Strona końcowa: | 163 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45073 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024 |
Wykaz piśmiennictwa: | 1. Зубар Н. М. Основи фізіології та гігієни харчування: Підручник. - К.: Центр учбової літератури, 2010. - 336 с. 2. Харчова хімія: Навчальний посібник. Євлаш В. В., Торяник О. І., Коваленко В. О. та ін. Харків: Світ книг. 2019. 504 с. 3. Дробот В.І. Технологія хлібопекарського виробництва. - К.: Логос. - 2002. – 365 с. 4. . Вода в харчових продуктах та її значення для організму / О.А. Гарасимюк, О.І. Вічко // Матеріали IІ Міжнародної науково-технічної конференції «Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти» Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023. - С. 63. |
References: | 1. Zubar N. M. Osnovy fiziolohii ta hihiieny kharchuvannia: Pidruchnyk, K., Centre of Educational Literature, 2010, 336 p. 2. Kharchova khimiia: Navchalnyi posibnyk. Yevlash V. V., Torianyk O. I., Kovalenko V. O. and other Kharkiv: Svit knyh. 2019. 504 p. 3. Drobot V.I. Tekhnolohiia khlibopekarskoho vyrobnytstva, K., Lohos, 2002, 365 p. 4. . Voda v kharchovykh produktakh ta yii znachennia dlia orhanizmu, O.A. Harasymiuk, O.I. Vichko, Materialy II Mizhnarodnoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Yakist vody: biomedychni, tekhnolohichni, ahropromyslovi i ekolohichni aspekty" Ternopilskyi natsionalnyi tekhnichnyi universytet imeni Ivana Puliuia, 2023, P. 63. |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | Ⅶ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2024) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
VII_MCNTK_2024_Karpyk_O-Aspects_of_the_use_of_chemical_162-163.pdf | 564,25 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
VII_MCNTK_2024_Karpyk_O-Aspects_of_the_use_of_chemical_162-163.djvu | 33,38 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
VII_MCNTK_2024_Karpyk_O-Aspects_of_the_use_of_chemical_162-163__COVER.png | 406,41 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi