Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45073
Title: | Аспекти використання хімічних речовин у продуктах харчування |
Other Titles: | Aspects of the use of chemical substances in food products |
Authors: | Карпик, О. Karpyk, O. |
Affiliation: | Відокремлений структурний підрозділ «Тернопільський фаховий коледж ТНТУ імені Івана Пулюя» Separate structural subdivision «Ternopil Professional College of Ternopil Ivan Puluj National Technical University» |
Bibliographic description (Ukraine): | Карпик О. Аспекти використання хімічних речовин у продуктах харчування / Карпик О. // Ⅶ МСНТК, 25-26 квітня 2024 року. — Т. : ТНТУ, 2024. — С. 162–163. — (Природничі науки). |
Bibliographic description (International): | Karpyk O. (2024) Aspekty vykorystannia khimichnykh rechovyn u produktakh kharchuvannia [Aspects of the use of chemical substances in food products]. Ⅶ MCNTK (Tern., 25-26 April 2024), pp. 162-163 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Матеріали Ⅶ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2024 Materials of the Ⅶ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Topical issues", 2024 |
Conference/Event: | Ⅶ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Journal/Collection: | Матеріали Ⅶ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Issue Date: | 25-Απρ-2024 |
Date of entry: | 4-Ιου-2024 |
Publisher: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 25-26 квітня 2024 року 25-26 April 2024 |
Supervisor: | Ткач, Г. М. Tkach, H. M. |
UDC: | 546.547.664 |
Keywords: | хімічні речовини вода борошно chemical substances water flour |
Number of pages: | 2 |
Page range: | 162-163 |
Start page: | 162 |
End page: | 163 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45073 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024 |
References (Ukraine): | 1. Зубар Н. М. Основи фізіології та гігієни харчування: Підручник. - К.: Центр учбової літератури, 2010. - 336 с. 2. Харчова хімія: Навчальний посібник. Євлаш В. В., Торяник О. І., Коваленко В. О. та ін. Харків: Світ книг. 2019. 504 с. 3. Дробот В.І. Технологія хлібопекарського виробництва. - К.: Логос. - 2002. – 365 с. 4. . Вода в харчових продуктах та її значення для організму / О.А. Гарасимюк, О.І. Вічко // Матеріали IІ Міжнародної науково-технічної конференції «Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти» Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023. - С. 63. |
References (International): | 1. Zubar N. M. Osnovy fiziolohii ta hihiieny kharchuvannia: Pidruchnyk, K., Centre of Educational Literature, 2010, 336 p. 2. Kharchova khimiia: Navchalnyi posibnyk. Yevlash V. V., Torianyk O. I., Kovalenko V. O. and other Kharkiv: Svit knyh. 2019. 504 p. 3. Drobot V.I. Tekhnolohiia khlibopekarskoho vyrobnytstva, K., Lohos, 2002, 365 p. 4. . Voda v kharchovykh produktakh ta yii znachennia dlia orhanizmu, O.A. Harasymiuk, O.I. Vichko, Materialy II Mizhnarodnoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Yakist vody: biomedychni, tekhnolohichni, ahropromyslovi i ekolohichni aspekty" Ternopilskyi natsionalnyi tekhnichnyi universytet imeni Ivana Puliuia, 2023, P. 63. |
Content type: | Conference Abstract |
Εμφανίζεται στις συλλογές: | Ⅶ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2024) |
Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο:
Αρχείο | Περιγραφή | Μέγεθος | Μορφότυπος | |
---|---|---|---|---|
VII_MCNTK_2024_Karpyk_O-Aspects_of_the_use_of_chemical_162-163.pdf | 564,25 kB | Adobe PDF | Δείτε/ Ανοίξτε | |
VII_MCNTK_2024_Karpyk_O-Aspects_of_the_use_of_chemical_162-163.djvu | 33,38 kB | DjVu | Δείτε/ Ανοίξτε | |
VII_MCNTK_2024_Karpyk_O-Aspects_of_the_use_of_chemical_162-163__COVER.png | 406,41 kB | image/png | Δείτε/ Ανοίξτε |
Όλα τα τεκμήρια του δικτυακού τόπου προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα