Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45073

Összes dokumentumadat
DC mezőÉrtékNyelv
dc.contributor.advisorТкач, Г. М.
dc.contributor.advisorTkach, H. M.
dc.contributor.authorКарпик, О.
dc.contributor.authorKarpyk, O.
dc.coverage.temporal25-26 квітня 2024 року
dc.coverage.temporal25-26 April 2024
dc.date.accessioned2024-06-04T07:04:57Z-
dc.date.available2024-06-04T07:04:57Z-
dc.date.created2024-04-25
dc.date.issued2024-04-25
dc.identifier.citationКарпик О. Аспекти використання хімічних речовин у продуктах харчування / Карпик О. // Ⅶ МСНТК, 25-26 квітня 2024 року. — Т. : ТНТУ, 2024. — С. 162–163. — (Природничі науки).
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45073-
dc.format.extent162-163
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅶ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2024
dc.relation.ispartofMaterials of the Ⅶ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Topical issues", 2024
dc.subjectхімічні речовини
dc.subjectвода
dc.subjectборошно
dc.subjectchemical substances
dc.subjectwater
dc.subjectflour
dc.titleАспекти використання хімічних речовин у продуктах харчування
dc.title.alternativeAspects of the use of chemical substances in food products
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc546.547.664
dc.relation.references1. Зубар Н. М. Основи фізіології та гігієни харчування: Підручник. - К.: Центр учбової літератури, 2010. - 336 с.
dc.relation.references2. Харчова хімія: Навчальний посібник. Євлаш В. В., Торяник О. І., Коваленко В. О. та ін. Харків: Світ книг. 2019. 504 с.
dc.relation.references3. Дробот В.І. Технологія хлібопекарського виробництва. - К.: Логос. - 2002. – 365 с.
dc.relation.references4. . Вода в харчових продуктах та її значення для організму / О.А. Гарасимюк, О.І. Вічко // Матеріали IІ Міжнародної науково-технічної конференції «Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти» Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023. - С. 63.
dc.relation.referencesen1. Zubar N. M. Osnovy fiziolohii ta hihiieny kharchuvannia: Pidruchnyk, K., Centre of Educational Literature, 2010, 336 p.
dc.relation.referencesen2. Kharchova khimiia: Navchalnyi posibnyk. Yevlash V. V., Torianyk O. I., Kovalenko V. O. and other Kharkiv: Svit knyh. 2019. 504 p.
dc.relation.referencesen3. Drobot V.I. Tekhnolohiia khlibopekarskoho vyrobnytstva, K., Lohos, 2002, 365 p.
dc.relation.referencesen4. . Voda v kharchovykh produktakh ta yii znachennia dlia orhanizmu, O.A. Harasymiuk, O.I. Vichko, Materialy II Mizhnarodnoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Yakist vody: biomedychni, tekhnolohichni, ahropromyslovi i ekolohichni aspekty" Ternopilskyi natsionalnyi tekhnichnyi universytet imeni Ivana Puliuia, 2023, P. 63.
dc.identifier.citationenKarpyk O. (2024) Aspekty vykorystannia khimichnykh rechovyn u produktakh kharchuvannia [Aspects of the use of chemical substances in food products]. Ⅶ MCNTK (Tern., 25-26 April 2024), pp. 162-163 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationВідокремлений структурний підрозділ «Тернопільський фаховий коледж ТНТУ імені Івана Пулюя»
dc.contributor.affiliationSeparate structural subdivision «Ternopil Professional College of Ternopil Ivan Puluj National Technical University»
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅶ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
dc.citation.spage162
dc.citation.epage163
dc.citation.conferenceⅦ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Ebben a gyűjteményben:Ⅶ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2024)



Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!