Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45073
Összes dokumentumadat
DC mező | Érték | Nyelv |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Ткач, Г. М. | |
dc.contributor.advisor | Tkach, H. M. | |
dc.contributor.author | Карпик, О. | |
dc.contributor.author | Karpyk, O. | |
dc.coverage.temporal | 25-26 квітня 2024 року | |
dc.coverage.temporal | 25-26 April 2024 | |
dc.date.accessioned | 2024-06-04T07:04:57Z | - |
dc.date.available | 2024-06-04T07:04:57Z | - |
dc.date.created | 2024-04-25 | |
dc.date.issued | 2024-04-25 | |
dc.identifier.citation | Карпик О. Аспекти використання хімічних речовин у продуктах харчування / Карпик О. // Ⅶ МСНТК, 25-26 квітня 2024 року. — Т. : ТНТУ, 2024. — С. 162–163. — (Природничі науки). | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45073 | - |
dc.format.extent | 162-163 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅶ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2024 | |
dc.relation.ispartof | Materials of the Ⅶ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Topical issues", 2024 | |
dc.subject | хімічні речовини | |
dc.subject | вода | |
dc.subject | борошно | |
dc.subject | chemical substances | |
dc.subject | water | |
dc.subject | flour | |
dc.title | Аспекти використання хімічних речовин у продуктах харчування | |
dc.title.alternative | Aspects of the use of chemical substances in food products | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 2 | |
dc.subject.udc | 546.547.664 | |
dc.relation.references | 1. Зубар Н. М. Основи фізіології та гігієни харчування: Підручник. - К.: Центр учбової літератури, 2010. - 336 с. | |
dc.relation.references | 2. Харчова хімія: Навчальний посібник. Євлаш В. В., Торяник О. І., Коваленко В. О. та ін. Харків: Світ книг. 2019. 504 с. | |
dc.relation.references | 3. Дробот В.І. Технологія хлібопекарського виробництва. - К.: Логос. - 2002. – 365 с. | |
dc.relation.references | 4. . Вода в харчових продуктах та її значення для організму / О.А. Гарасимюк, О.І. Вічко // Матеріали IІ Міжнародної науково-технічної конференції «Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти» Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023. - С. 63. | |
dc.relation.referencesen | 1. Zubar N. M. Osnovy fiziolohii ta hihiieny kharchuvannia: Pidruchnyk, K., Centre of Educational Literature, 2010, 336 p. | |
dc.relation.referencesen | 2. Kharchova khimiia: Navchalnyi posibnyk. Yevlash V. V., Torianyk O. I., Kovalenko V. O. and other Kharkiv: Svit knyh. 2019. 504 p. | |
dc.relation.referencesen | 3. Drobot V.I. Tekhnolohiia khlibopekarskoho vyrobnytstva, K., Lohos, 2002, 365 p. | |
dc.relation.referencesen | 4. . Voda v kharchovykh produktakh ta yii znachennia dlia orhanizmu, O.A. Harasymiuk, O.I. Vichko, Materialy II Mizhnarodnoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Yakist vody: biomedychni, tekhnolohichni, ahropromyslovi i ekolohichni aspekty" Ternopilskyi natsionalnyi tekhnichnyi universytet imeni Ivana Puliuia, 2023, P. 63. | |
dc.identifier.citationen | Karpyk O. (2024) Aspekty vykorystannia khimichnykh rechovyn u produktakh kharchuvannia [Aspects of the use of chemical substances in food products]. Ⅶ MCNTK (Tern., 25-26 April 2024), pp. 162-163 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Відокремлений структурний підрозділ «Тернопільський фаховий коледж ТНТУ імені Івана Пулюя» | |
dc.contributor.affiliation | Separate structural subdivision «Ternopil Professional College of Ternopil Ivan Puluj National Technical University» | |
dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅶ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | |
dc.citation.spage | 162 | |
dc.citation.epage | 163 | |
dc.citation.conference | Ⅶ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | |
Ebben a gyűjteményben: | Ⅶ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2024) |
Fájlok a dokumentumban:
Fájl | Leírás | Méret | Formátum | |
---|---|---|---|---|
VII_MCNTK_2024_Karpyk_O-Aspects_of_the_use_of_chemical_162-163.pdf | 564,25 kB | Adobe PDF | Megtekintés/Megnyitás | |
VII_MCNTK_2024_Karpyk_O-Aspects_of_the_use_of_chemical_162-163.djvu | 33,38 kB | DjVu | Megtekintés/Megnyitás | |
VII_MCNTK_2024_Karpyk_O-Aspects_of_the_use_of_chemical_162-163__COVER.png | 406,41 kB | image/png | Megtekintés/Megnyitás |
Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!