Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45073
Назва: | Аспекти використання хімічних речовин у продуктах харчування |
Інші назви: | Aspects of the use of chemical substances in food products |
Автори: | Карпик, О. Karpyk, O. |
Приналежність: | Відокремлений структурний підрозділ «Тернопільський фаховий коледж ТНТУ імені Івана Пулюя» Separate structural subdivision «Ternopil Professional College of Ternopil Ivan Puluj National Technical University» |
Бібліографічний опис: | Карпик О. Аспекти використання хімічних речовин у продуктах харчування / Карпик О. // Ⅶ МСНТК, 25-26 квітня 2024 року. — Т. : ТНТУ, 2024. — С. 162–163. — (Природничі науки). |
Bibliographic description: | Karpyk O. (2024) Aspekty vykorystannia khimichnykh rechovyn u produktakh kharchuvannia [Aspects of the use of chemical substances in food products]. Ⅶ MCNTK (Tern., 25-26 April 2024), pp. 162-163 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали Ⅶ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2024 Materials of the Ⅶ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Topical issues", 2024 |
Конференція/захід: | Ⅶ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Журнал/збірник: | Матеріали Ⅶ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Дата публікації: | 25-кві-2024 |
Дата внесення: | 4-чер-2024 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 25-26 квітня 2024 року 25-26 April 2024 |
Науковий керівник: | Ткач, Г. М. Tkach, H. M. |
УДК: | 546.547.664 |
Теми: | хімічні речовини вода борошно chemical substances water flour |
Кількість сторінок: | 2 |
Діапазон сторінок: | 162-163 |
Початкова сторінка: | 162 |
Кінцева сторінка: | 163 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45073 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024 |
Перелік літератури: | 1. Зубар Н. М. Основи фізіології та гігієни харчування: Підручник. - К.: Центр учбової літератури, 2010. - 336 с. 2. Харчова хімія: Навчальний посібник. Євлаш В. В., Торяник О. І., Коваленко В. О. та ін. Харків: Світ книг. 2019. 504 с. 3. Дробот В.І. Технологія хлібопекарського виробництва. - К.: Логос. - 2002. – 365 с. 4. . Вода в харчових продуктах та її значення для організму / О.А. Гарасимюк, О.І. Вічко // Матеріали IІ Міжнародної науково-технічної конференції «Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти» Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023. - С. 63. |
References: | 1. Zubar N. M. Osnovy fiziolohii ta hihiieny kharchuvannia: Pidruchnyk, K., Centre of Educational Literature, 2010, 336 p. 2. Kharchova khimiia: Navchalnyi posibnyk. Yevlash V. V., Torianyk O. I., Kovalenko V. O. and other Kharkiv: Svit knyh. 2019. 504 p. 3. Drobot V.I. Tekhnolohiia khlibopekarskoho vyrobnytstva, K., Lohos, 2002, 365 p. 4. . Voda v kharchovykh produktakh ta yii znachennia dlia orhanizmu, O.A. Harasymiuk, O.I. Vichko, Materialy II Mizhnarodnoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Yakist vody: biomedychni, tekhnolohichni, ahropromyslovi i ekolohichni aspekty" Ternopilskyi natsionalnyi tekhnichnyi universytet imeni Ivana Puliuia, 2023, P. 63. |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅶ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2024) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
VII_MCNTK_2024_Karpyk_O-Aspects_of_the_use_of_chemical_162-163.pdf | 564,25 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
VII_MCNTK_2024_Karpyk_O-Aspects_of_the_use_of_chemical_162-163.djvu | 33,38 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
VII_MCNTK_2024_Karpyk_O-Aspects_of_the_use_of_chemical_162-163__COVER.png | 406,41 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.