Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/44870

Назва: Економічна безпека закладвів ресторанного господарства
Автори: Кравчук, Ю.
Приналежність: Вінницький торговельно-економічний інститут ДТЕУ
Бібліографічний опис: Кравчук Ю. Економічна безпека закладвів ресторанного господарства / Кравчук Ю. // Ⅶ МСНТК, 25-26 квітня 2024 року. — Т. : ТНТУ, 2024. — С. 187–188. — (Сфера обслуговування).
Bibliographic description: Kravchuk Iu. (2024) Ekonomichna bezpeka zakladviv restorannoho hospodarstva. Ⅶ MCNTK (Tern., 25-26 April 2024), pp. 187-188 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅶ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2024
Materials of the Ⅶ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Topical issues", 2024
Конференція/захід: Ⅶ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Журнал/збірник: Матеріали Ⅶ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Дата публікації: 25-кві-2024
Дата внесення: 4-чер-2024
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 25-26 квітня 2024 року
25-26 April 2024
Науковий керівник: Рябенька, Марина Олександрівна
УДК: 338.488.2
640.4(477)
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 187-188
Початкова сторінка: 187
Кінцева сторінка: 188
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/44870
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024
Перелік літератури: 1. Баклажова Л. В. Економічна політика безпеки на підприємствах харчової промисловості. 2019. С. 12-29.
2. Домітряк Д. В., Королюк С. О. Інноваційний формат туристичногопродукту в готельному бізнесі. Тези доповідей Міжнародної конференції здобувачів та молодих вчених «Розвиток туристичної галузіта індустрії гостинності». 2021 С. 272-273.
3. Коробчинський О. Л. Методика оцнки системи харчової безпеки підприємства. 2019. С. 41-45.
4. Шерстюк Р. В., Мельник Л. Г., Стойко І. О. Підприємство готельного господарства в індустрії туризму: проблеми та перспективні рішення. 2021. С. 307-318
References: 1. Baklazhova L. V. Ekonomichna polityka bezpeky na pidpryiemstvakh kharchovoi promyslovosti. 2019. P. 12-29.
2. Domitriak D. V., Koroliuk S. O. Innovatsiinyi format turystychnohoproduktu v hotelnomu biznesi. Tezy dopovidei Mizhnarodnoi konferentsii zdobuvachiv ta molodykh vchenykh "Rozvytok turystychnoi haluzita industrii hostynnosti". 2021 P. 272-273.
3. Korobchynskyi O. L. Metodyka otsnky systemy kharchovoi bezpeky pidpryiemstva. 2019. P. 41-45.
4. Sherstiuk R. V., Melnyk L. H., Stoiko I. O. Pidpryiemstvo hotelnoho hospodarstva v industrii turyzmu: problemy ta perspektyvni rishennia. 2021. P. 307-318
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅶ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2024)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.