Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/44870

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorРябенька, Марина Олександрівна
dc.contributor.authorКравчук, Ю.
dc.coverage.temporal25-26 квітня 2024 року
dc.coverage.temporal25-26 April 2024
dc.date.accessioned2024-06-04T07:04:37Z-
dc.date.available2024-06-04T07:04:37Z-
dc.date.created2024-04-25
dc.date.issued2024-04-25
dc.identifier.citationКравчук Ю. Економічна безпека закладвів ресторанного господарства / Кравчук Ю. // Ⅶ МСНТК, 25-26 квітня 2024 року. — Т. : ТНТУ, 2024. — С. 187–188. — (Сфера обслуговування).
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/44870-
dc.format.extent187-188
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅶ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2024
dc.relation.ispartofMaterials of the Ⅶ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Topical issues", 2024
dc.titleЕкономічна безпека закладвів ресторанного господарства
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc338.488.2
dc.subject.udc640.4(477)
dc.relation.references1. Баклажова Л. В. Економічна політика безпеки на підприємствах харчової промисловості. 2019. С. 12-29.
dc.relation.references2. Домітряк Д. В., Королюк С. О. Інноваційний формат туристичногопродукту в готельному бізнесі. Тези доповідей Міжнародної конференції здобувачів та молодих вчених «Розвиток туристичної галузіта індустрії гостинності». 2021 С. 272-273.
dc.relation.references3. Коробчинський О. Л. Методика оцнки системи харчової безпеки підприємства. 2019. С. 41-45.
dc.relation.references4. Шерстюк Р. В., Мельник Л. Г., Стойко І. О. Підприємство готельного господарства в індустрії туризму: проблеми та перспективні рішення. 2021. С. 307-318
dc.relation.referencesen1. Baklazhova L. V. Ekonomichna polityka bezpeky na pidpryiemstvakh kharchovoi promyslovosti. 2019. P. 12-29.
dc.relation.referencesen2. Domitriak D. V., Koroliuk S. O. Innovatsiinyi format turystychnohoproduktu v hotelnomu biznesi. Tezy dopovidei Mizhnarodnoi konferentsii zdobuvachiv ta molodykh vchenykh "Rozvytok turystychnoi haluzita industrii hostynnosti". 2021 P. 272-273.
dc.relation.referencesen3. Korobchynskyi O. L. Metodyka otsnky systemy kharchovoi bezpeky pidpryiemstva. 2019. P. 41-45.
dc.relation.referencesen4. Sherstiuk R. V., Melnyk L. H., Stoiko I. O. Pidpryiemstvo hotelnoho hospodarstva v industrii turyzmu: problemy ta perspektyvni rishennia. 2021. P. 307-318
dc.identifier.citationenKravchuk Iu. (2024) Ekonomichna bezpeka zakladviv restorannoho hospodarstva. Ⅶ MCNTK (Tern., 25-26 April 2024), pp. 187-188 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationВінницький торговельно-економічний інститут ДТЕУ
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅶ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
dc.citation.spage187
dc.citation.epage188
dc.citation.conferenceⅦ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Розташовується у зібраннях:Ⅶ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2024)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.