Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/44870
Název: | Економічна безпека закладвів ресторанного господарства |
Autoři: | Кравчук, Ю. |
Affiliation: | Вінницький торговельно-економічний інститут ДТЕУ |
Bibliographic description (Ukraine): | Кравчук Ю. Економічна безпека закладвів ресторанного господарства / Кравчук Ю. // Ⅶ МСНТК, 25-26 квітня 2024 року. — Т. : ТНТУ, 2024. — С. 187–188. — (Сфера обслуговування). |
Bibliographic description (International): | Kravchuk Iu. (2024) Ekonomichna bezpeka zakladviv restorannoho hospodarstva. Ⅶ MCNTK (Tern., 25-26 April 2024), pp. 187-188 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Матеріали Ⅶ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2024 Materials of the Ⅶ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Topical issues", 2024 |
Conference/Event: | Ⅶ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Journal/Collection: | Матеріали Ⅶ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Datum vydání: | 25-dub-2024 |
Date of entry: | 4-čer-2024 |
Nakladatel: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 25-26 квітня 2024 року 25-26 April 2024 |
Supervisor: | Рябенька, Марина Олександрівна |
UDC: | 338.488.2 640.4(477) |
Number of pages: | 2 |
Page range: | 187-188 |
Start page: | 187 |
End page: | 188 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/44870 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024 |
References (Ukraine): | 1. Баклажова Л. В. Економічна політика безпеки на підприємствах харчової промисловості. 2019. С. 12-29. 2. Домітряк Д. В., Королюк С. О. Інноваційний формат туристичногопродукту в готельному бізнесі. Тези доповідей Міжнародної конференції здобувачів та молодих вчених «Розвиток туристичної галузіта індустрії гостинності». 2021 С. 272-273. 3. Коробчинський О. Л. Методика оцнки системи харчової безпеки підприємства. 2019. С. 41-45. 4. Шерстюк Р. В., Мельник Л. Г., Стойко І. О. Підприємство готельного господарства в індустрії туризму: проблеми та перспективні рішення. 2021. С. 307-318 |
References (International): | 1. Baklazhova L. V. Ekonomichna polityka bezpeky na pidpryiemstvakh kharchovoi promyslovosti. 2019. P. 12-29. 2. Domitriak D. V., Koroliuk S. O. Innovatsiinyi format turystychnohoproduktu v hotelnomu biznesi. Tezy dopovidei Mizhnarodnoi konferentsii zdobuvachiv ta molodykh vchenykh "Rozvytok turystychnoi haluzita industrii hostynnosti". 2021 P. 272-273. 3. Korobchynskyi O. L. Metodyka otsnky systemy kharchovoi bezpeky pidpryiemstva. 2019. P. 41-45. 4. Sherstiuk R. V., Melnyk L. H., Stoiko I. O. Pidpryiemstvo hotelnoho hospodarstva v industrii turyzmu: problemy ta perspektyvni rishennia. 2021. P. 307-318 |
Content type: | Conference Abstract |
Vyskytuje se v kolekcích: | Ⅶ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2024) |
Soubory připojené k záznamu:
Soubor | Popis | Velikost | Formát | |
---|---|---|---|---|
VII_MCNTK_2024_Kravchuk_Iu-Ekonomichna_bezpeka_zakladviv_187-188.pdf | 571,32 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít | |
VII_MCNTK_2024_Kravchuk_Iu-Ekonomichna_bezpeka_zakladviv_187-188.djvu | 33,32 kB | DjVu | Zobrazit/otevřít | |
VII_MCNTK_2024_Kravchuk_Iu-Ekonomichna_bezpeka_zakladviv_187-188__COVER.png | 430,8 kB | image/png | Zobrazit/otevřít |
Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.