Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/44009
Tytuł: Модернізація місильного органу тістомісильної машини марки МТ-200
Inne tytuły: Modernization of the kneading element of the dough kneading machine, model MT-200
Authors: Тримбашевський, Микола Анатолійович
Trymbashevskyi, Mykola
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Тримбашевський М. А. Модернізація місильного органу тістомісильної машини марки МТ-200 : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня магістр за спеціальністю „133 — галузеве машинобудування“ / М. А. Тримбашевський. — Тернопіль: ТНТУ, 2023. — 83 с.
Data wydania: gru-2023
Data archiwizacji: gru-2023
Date of entry: 23-sty-2024
Wydawca: ТНТУ
Kraj (kod): UA
Place edycja: ТНТУ
Promotor: Ворощук, Віктор Ярославович
Słowa kluczowe: 133
галузеве машинобудування
місильний орган
машини
тісто
деформація
kneading body
machines
dough
strength
Zakres stron: 83
Abstract: Автор кваліфікаційної роботи освітнього рівня «магістр» – Тримбашевський Микола Анатолійович Тема кваліфікаційної роботи: Модернізація місильного органу тістомісильної машини марки МТ-200 Кваліфікаційна робота виконана у Тернопільському національному технічному університеті імені Івана Пулюя в 2023 році Структура кваліфікаційної роботи складається із розрахунково пояснювальної записки об’ємом 76 сторінок (61 рисунок, 6 таблиць) та графічної частини обсягом 8 листів А1. У кваліфікаційної роботи пропонуються технічні заходи з модернізації місильного органу тістомісильної машини марки МТ-200. Для їх втілення виконуються завдання: аналіз обладнання для замушавання тіста; розроблення заходів з модернізації тістомісильної машини МТ-200; проектні розрахунки елементів і вузлів тістомісильної машини МТ-200; розроблення тровимірної комп’ютерної моделі місильного робочого органу тістомісильної машини МТ-200; виконання комп’ютерних досліджень місильного робочого органу тістомісильної машини МТ-200; аналіз отриманих результатів; розроблення заходів з охорони праці; розроблення заходів із безпеки у надзвичайних ситуаціях. Ключові слова: місильний орган, машини, тісто, міцність, деформація.
Opis: У кваліфікаційної роботи пропонуються технічні заходи з модернізації місильного органу тістомісильної машини марки МТ-200. Для їх втілення виконуються завдання: аналіз обладнання для замушавання тіста; розроблення заходів з модернізації тістомісильної машини МТ-200; проектні розрахунки елементів і вузлів тістомісильної машини МТ-200; розроблення тровимірної комп’ютерної моделі місильного робочого органу тістомісильної машини МТ-200; виконання комп’ютерних досліджень місильного робочого органу тістомісильної машини МТ-200; аналіз отриманих результатів; розроблення заходів з охорони праці; розроблення заходів із безпеки у надзвичайних ситуаціях.
Content: У кваліфікаційної роботи пропонуються технічні заходи з модернізації місильного органу тістомісильної машини марки МТ-200. Для їх втілення виконуються завдання: аналіз обладнання для замушавання тіста; розроблення заходів з модернізації тістомісильної машини МТ-200; проектні розрахунки елементів і вузлів тістомісильної машини МТ-200; розроблення тровимірної комп’ютерної моделі місильного робочого органу тістомісильної машини МТ-200; виконання комп’ютерних досліджень місильного робочого органу тістомісильної машини МТ-200; аналіз отриманих результатів; розроблення заходів з охорони праці; розроблення заходів із безпеки у надзвичайних ситуаціях.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/44009
Właściciel praw autorskich: © Тримбашевський М.А. 2023
Wykaz piśmiennictwa: 1. Технологічне обладнання хлібопекарських і макаронних виробництв/ О.Т. Лисовенко, О.А. Руденко – Грицюк, І.М. Литовченко та ін.. К.: Наукова думка. 2000. – 283 с
2. Гвоздєв О.В. Машини та обладнання хлібопекарського виробництва: Підручник / О.В. Гвоздев, Ф.Ю. Ялпачик, В.О. Олексієнко. – К.: Вища освіта, 2010. – 307 с
3. Полтарак М.И. и др. Технологическое оборудование предприятий хлебопекарной промышленности. Справочник. – К.: Урожай, 1989.– 200с.
4. Петько В.Ф., Гапонюк О.І, Петько Є.В., Ульяницький А.В. Технологічне устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництв . підручник./За редакцією доктора технічних наук, професора О.І. Гапонюка — К.: Центр учбової літератури, 2007.— 432 с.
5. Поперечний А.М. Процеси та апарати харчових виробництв / Поперечний А.М., Черевко О.І., Гаркуша В.Б.,Кирпиченко Н.В.-К.:ЦУЛ,2007.-304с.
6. Ворощук В.Я., Вітенько Т.М. «Інжинирінг та 3D моделювання в середовищі SolidWorks». Навчальний посібник. 2023. – 164 с.
Typ zawartości: Master Thesis
Występuje w kolekcjach:133 — галузеве машинобудування

Pliki tej pozycji:
Plik Opis WielkośćFormat 
Тримбашевський_МОм-61.pdf5,98 MBAdobe PDFPrzeglądanie/Otwarcie


Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi

Narzędzia administratora