Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/44009
Назва: Модернізація місильного органу тістомісильної машини марки МТ-200
Інші назви: Modernization of the kneading element of the dough kneading machine, model MT-200
Автори: Тримбашевський, Микола Анатолійович
Trymbashevskyi, Mykola
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Бібліографічний опис: Тримбашевський М. А. Модернізація місильного органу тістомісильної машини марки МТ-200 : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня магістр за спеціальністю „133 — галузеве машинобудування“ / М. А. Тримбашевський. — Тернопіль: ТНТУ, 2023. — 83 с.
Дата публікації: гру-2023
Дата подання: гру-2023
Дата внесення: 23-січ-2024
Видавництво: ТНТУ
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: ТНТУ
Науковий керівник: Ворощук, Віктор Ярославович
Теми: 133
галузеве машинобудування
місильний орган
машини
тісто
деформація
kneading body
machines
dough
strength
Діапазон сторінок: 83
Короткий огляд (реферат): Автор кваліфікаційної роботи освітнього рівня «магістр» – Тримбашевський Микола Анатолійович Тема кваліфікаційної роботи: Модернізація місильного органу тістомісильної машини марки МТ-200 Кваліфікаційна робота виконана у Тернопільському національному технічному університеті імені Івана Пулюя в 2023 році Структура кваліфікаційної роботи складається із розрахунково пояснювальної записки об’ємом 76 сторінок (61 рисунок, 6 таблиць) та графічної частини обсягом 8 листів А1. У кваліфікаційної роботи пропонуються технічні заходи з модернізації місильного органу тістомісильної машини марки МТ-200. Для їх втілення виконуються завдання: аналіз обладнання для замушавання тіста; розроблення заходів з модернізації тістомісильної машини МТ-200; проектні розрахунки елементів і вузлів тістомісильної машини МТ-200; розроблення тровимірної комп’ютерної моделі місильного робочого органу тістомісильної машини МТ-200; виконання комп’ютерних досліджень місильного робочого органу тістомісильної машини МТ-200; аналіз отриманих результатів; розроблення заходів з охорони праці; розроблення заходів із безпеки у надзвичайних ситуаціях. Ключові слова: місильний орган, машини, тісто, міцність, деформація.
Опис: У кваліфікаційної роботи пропонуються технічні заходи з модернізації місильного органу тістомісильної машини марки МТ-200. Для їх втілення виконуються завдання: аналіз обладнання для замушавання тіста; розроблення заходів з модернізації тістомісильної машини МТ-200; проектні розрахунки елементів і вузлів тістомісильної машини МТ-200; розроблення тровимірної комп’ютерної моделі місильного робочого органу тістомісильної машини МТ-200; виконання комп’ютерних досліджень місильного робочого органу тістомісильної машини МТ-200; аналіз отриманих результатів; розроблення заходів з охорони праці; розроблення заходів із безпеки у надзвичайних ситуаціях.
Зміст: У кваліфікаційної роботи пропонуються технічні заходи з модернізації місильного органу тістомісильної машини марки МТ-200. Для їх втілення виконуються завдання: аналіз обладнання для замушавання тіста; розроблення заходів з модернізації тістомісильної машини МТ-200; проектні розрахунки елементів і вузлів тістомісильної машини МТ-200; розроблення тровимірної комп’ютерної моделі місильного робочого органу тістомісильної машини МТ-200; виконання комп’ютерних досліджень місильного робочого органу тістомісильної машини МТ-200; аналіз отриманих результатів; розроблення заходів з охорони праці; розроблення заходів із безпеки у надзвичайних ситуаціях.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/44009
Власник авторського права: © Тримбашевський М.А. 2023
Перелік літератури: 1. Технологічне обладнання хлібопекарських і макаронних виробництв/ О.Т. Лисовенко, О.А. Руденко – Грицюк, І.М. Литовченко та ін.. К.: Наукова думка. 2000. – 283 с
2. Гвоздєв О.В. Машини та обладнання хлібопекарського виробництва: Підручник / О.В. Гвоздев, Ф.Ю. Ялпачик, В.О. Олексієнко. – К.: Вища освіта, 2010. – 307 с
3. Полтарак М.И. и др. Технологическое оборудование предприятий хлебопекарной промышленности. Справочник. – К.: Урожай, 1989.– 200с.
4. Петько В.Ф., Гапонюк О.І, Петько Є.В., Ульяницький А.В. Технологічне устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництв . підручник./За редакцією доктора технічних наук, професора О.І. Гапонюка — К.: Центр учбової літератури, 2007.— 432 с.
5. Поперечний А.М. Процеси та апарати харчових виробництв / Поперечний А.М., Черевко О.І., Гаркуша В.Б.,Кирпиченко Н.В.-К.:ЦУЛ,2007.-304с.
6. Ворощук В.Я., Вітенько Т.М. «Інжинирінг та 3D моделювання в середовищі SolidWorks». Навчальний посібник. 2023. – 164 с.
Тип вмісту: Master Thesis
Розташовується у зібраннях:133 — галузеве машинобудування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тримбашевський_МОм-61.pdf5,98 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора