Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/44009
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Ворощук, Віктор Ярославович | - |
dc.contributor.author | Тримбашевський, Микола Анатолійович | - |
dc.contributor.author | Trymbashevskyi, Mykola | - |
dc.date.accessioned | 2024-01-23T20:29:17Z | - |
dc.date.available | 2024-01-23T20:29:17Z | - |
dc.date.issued | 2023-12 | - |
dc.date.submitted | 2023-12 | - |
dc.identifier.citation | Тримбашевський М. А. Модернізація місильного органу тістомісильної машини марки МТ-200 : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня магістр за спеціальністю „133 — галузеве машинобудування“ / М. А. Тримбашевський. — Тернопіль: ТНТУ, 2023. — 83 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/44009 | - |
dc.description | У кваліфікаційної роботи пропонуються технічні заходи з модернізації місильного органу тістомісильної машини марки МТ-200. Для їх втілення виконуються завдання: аналіз обладнання для замушавання тіста; розроблення заходів з модернізації тістомісильної машини МТ-200; проектні розрахунки елементів і вузлів тістомісильної машини МТ-200; розроблення тровимірної комп’ютерної моделі місильного робочого органу тістомісильної машини МТ-200; виконання комп’ютерних досліджень місильного робочого органу тістомісильної машини МТ-200; аналіз отриманих результатів; розроблення заходів з охорони праці; розроблення заходів із безпеки у надзвичайних ситуаціях. | uk_UA |
dc.description.abstract | Автор кваліфікаційної роботи освітнього рівня «магістр» – Тримбашевський Микола Анатолійович Тема кваліфікаційної роботи: Модернізація місильного органу тістомісильної машини марки МТ-200 Кваліфікаційна робота виконана у Тернопільському національному технічному університеті імені Івана Пулюя в 2023 році Структура кваліфікаційної роботи складається із розрахунково пояснювальної записки об’ємом 76 сторінок (61 рисунок, 6 таблиць) та графічної частини обсягом 8 листів А1. У кваліфікаційної роботи пропонуються технічні заходи з модернізації місильного органу тістомісильної машини марки МТ-200. Для їх втілення виконуються завдання: аналіз обладнання для замушавання тіста; розроблення заходів з модернізації тістомісильної машини МТ-200; проектні розрахунки елементів і вузлів тістомісильної машини МТ-200; розроблення тровимірної комп’ютерної моделі місильного робочого органу тістомісильної машини МТ-200; виконання комп’ютерних досліджень місильного робочого органу тістомісильної машини МТ-200; аналіз отриманих результатів; розроблення заходів з охорони праці; розроблення заходів із безпеки у надзвичайних ситуаціях. Ключові слова: місильний орган, машини, тісто, міцність, деформація. | uk_UA |
dc.description.tableofcontents | У кваліфікаційної роботи пропонуються технічні заходи з модернізації місильного органу тістомісильної машини марки МТ-200. Для їх втілення виконуються завдання: аналіз обладнання для замушавання тіста; розроблення заходів з модернізації тістомісильної машини МТ-200; проектні розрахунки елементів і вузлів тістомісильної машини МТ-200; розроблення тровимірної комп’ютерної моделі місильного робочого органу тістомісильної машини МТ-200; виконання комп’ютерних досліджень місильного робочого органу тістомісильної машини МТ-200; аналіз отриманих результатів; розроблення заходів з охорони праці; розроблення заходів із безпеки у надзвичайних ситуаціях. | uk_UA |
dc.format.extent | 83 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ТНТУ | uk_UA |
dc.subject | 133 | uk_UA |
dc.subject | галузеве машинобудування | uk_UA |
dc.subject | місильний орган | uk_UA |
dc.subject | машини | uk_UA |
dc.subject | тісто | uk_UA |
dc.subject | деформація | uk_UA |
dc.subject | kneading body | en |
dc.subject | machines | en |
dc.subject | dough | en |
dc.subject | strength | en |
dc.title | Модернізація місильного органу тістомісильної машини марки МТ-200 | uk_UA |
dc.title.alternative | Modernization of the kneading element of the dough kneading machine, model MT-200 | uk_UA |
dc.type | Master Thesis | uk_UA |
dc.rights.holder | © Тримбашевський М.А. 2023 | uk_UA |
dc.coverage.placename | ТНТУ | uk_UA |
dc.relation.references | 1. Технологічне обладнання хлібопекарських і макаронних виробництв/ О.Т. Лисовенко, О.А. Руденко – Грицюк, І.М. Литовченко та ін.. К.: Наукова думка. 2000. – 283 с | uk_UA |
dc.relation.references | 2. Гвоздєв О.В. Машини та обладнання хлібопекарського виробництва: Підручник / О.В. Гвоздев, Ф.Ю. Ялпачик, В.О. Олексієнко. – К.: Вища освіта, 2010. – 307 с | uk_UA |
dc.relation.references | 3. Полтарак М.И. и др. Технологическое оборудование предприятий хлебопекарной промышленности. Справочник. – К.: Урожай, 1989.– 200с. | uk_UA |
dc.relation.references | 4. Петько В.Ф., Гапонюк О.І, Петько Є.В., Ульяницький А.В. Технологічне устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництв . підручник./За редакцією доктора технічних наук, професора О.І. Гапонюка — К.: Центр учбової літератури, 2007.— 432 с. | uk_UA |
dc.relation.references | 5. Поперечний А.М. Процеси та апарати харчових виробництв / Поперечний А.М., Черевко О.І., Гаркуша В.Б.,Кирпиченко Н.В.-К.:ЦУЛ,2007.-304с. | uk_UA |
dc.relation.references | 6. Ворощук В.Я., Вітенько Т.М. «Інжинирінг та 3D моделювання в середовищі SolidWorks». Навчальний посібник. 2023. – 164 с. | uk_UA |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | uk_UA |
dc.coverage.country | UA | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | 133 — галузеве машинобудування |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Тримбашевський_МОм-61.pdf | 5,98 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора