Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43803
Tytuł: | Використання ферментів для покращення хліба |
Inne tytuły: | Use of enzymes to improve bread |
Authors: | Когут, Н. З. Мультан, Р. О. Вічко, Олена Іванівна Kohut, N. Z. Multan, R. O. Vichko, O. I. |
Akcesoria: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Україна |
Cytat: | Когут Н. З. Використання ферментів для покращення хліба / Н. З. Когут, Р. О. Мультан, Олена Іванівна Вічко // Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 6-7 грудня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 306. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description: | Kohut N. Z., Multan R. O., Vichko O. I. (2023) Vykorystannia fermentiv dlia pokrashchennia khliba [Use of enzymes to improve bread]. Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“ (Tern., 6-7 December 2023), pp. 306 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2023 Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“, 2023 |
Konferencja/wydarzenie: | ⅩⅡ Міжнародна науково-практичноа конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Journal/kolekcja: | Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Data wydania: | 6-gru-2023 |
Date of entry: | 21-sty-2024 |
Wydawca: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V.A. |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 6-7 грудня 2023 року 6-7 December 2023 |
UDC: | 664 |
Strony: | 1 |
Zakres stron: | 306 |
Główna strona: | 306 |
Strona końcowa: | 306 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43803 |
ISBN: | 978-617-7875-71-9 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 |
Wykaz piśmiennictwa: | 1. Карпик Г. В., Вічко О. І., Копчак Н. Г., Швед О. В. Особливості виробництва булочних виробів з RHEUM L. Chemistry, Technology and Application of Substances. Vol. 5, No. 2, 2022, 136-141 с. |
References: | 1. Karpyk H. V., Vichko O. I., Kopchak N. H., Shved O. V. Osoblyvosti vyrobnytstva bulochnykh vyrobiv z RHEUM L. Chemistry, Technology and Application of Substances. Vol. 5, No. 2, 2022, 136-141 p. |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | XІІ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2023) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
MNPK_2023_Kohut_N_Z-Use_of_enzymes_to_improve_bread_306.pdf | 423,29 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
MNPK_2023_Kohut_N_Z-Use_of_enzymes_to_improve_bread_306.djvu | 19,51 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
MNPK_2023_Kohut_N_Z-Use_of_enzymes_to_improve_bread_306__COVER.png | 496,54 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi