Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43803

Заглавие: Використання ферментів для покращення хліба
Други Заглавия: Use of enzymes to improve bread
Автори: Когут, Н. З.
Мультан, Р. О.
Вічко, Олена Іванівна
Kohut, N. Z.
Multan, R. O.
Vichko, O. I.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Когут Н. З. Використання ферментів для покращення хліба / Н. З. Когут, Р. О. Мультан, Олена Іванівна Вічко // Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 6-7 грудня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 306. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description (International): Kohut N. Z., Multan R. O., Vichko O. I. (2023) Vykorystannia fermentiv dlia pokrashchennia khliba [Use of enzymes to improve bread]. Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“ (Tern., 6-7 December 2023), pp. 306 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2023
Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“, 2023
Conference/Event: ⅩⅡ Міжнародна науково-практичноа конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Journal/Collection: Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Дата на Публикуване: 6-Дек-2023
Date of entry: 21-Яну-2024
Издател: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V.A.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 6-7 грудня 2023 року
6-7 December 2023
UDC: 664
Number of pages: 1
Page range: 306
Start page: 306
End page: 306
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43803
ISBN: 978-617-7875-71-9
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
References (Ukraine): 1. Карпик Г. В., Вічко О. І., Копчак Н. Г., Швед О. В. Особливості виробництва булочних виробів з RHEUM L. Chemistry, Technology and Application of Substances. Vol. 5, No. 2, 2022, 136-141 с.
References (International): 1. Karpyk H. V., Vichko O. I., Kopchak N. H., Shved O. V. Osoblyvosti vyrobnytstva bulochnykh vyrobiv z RHEUM L. Chemistry, Technology and Application of Substances. Vol. 5, No. 2, 2022, 136-141 p.
Content type: Conference Abstract
Показва се в Колекции:XІІ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2023)



Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.