Denne identifikatoren kan du bruke til å sitere eller lenke til denne innførselen: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43803

Tittel: Використання ферментів для покращення хліба
Alternative titler: Use of enzymes to improve bread
Authors: Когут, Н. З.
Мультан, Р. О.
Вічко, Олена Іванівна
Kohut, N. Z.
Multan, R. O.
Vichko, O. I.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Когут Н. З. Використання ферментів для покращення хліба / Н. З. Когут, Р. О. Мультан, Олена Іванівна Вічко // Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 6-7 грудня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 306. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description (International): Kohut N. Z., Multan R. O., Vichko O. I. (2023) Vykorystannia fermentiv dlia pokrashchennia khliba [Use of enzymes to improve bread]. Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“ (Tern., 6-7 December 2023), pp. 306 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2023
Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“, 2023
Conference/Event: ⅩⅡ Міжнародна науково-практичноа конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Journal/Collection: Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Utgivelsesdato: 6-des-2023
Date of entry: 21-jan-2024
Forlag: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V.A.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 6-7 грудня 2023 року
6-7 December 2023
UDC: 664
Number of pages: 1
Page range: 306
Start page: 306
End page: 306
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43803
ISBN: 978-617-7875-71-9
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
References (Ukraine): 1. Карпик Г. В., Вічко О. І., Копчак Н. Г., Швед О. В. Особливості виробництва булочних виробів з RHEUM L. Chemistry, Technology and Application of Substances. Vol. 5, No. 2, 2022, 136-141 с.
References (International): 1. Karpyk H. V., Vichko O. I., Kopchak N. H., Shved O. V. Osoblyvosti vyrobnytstva bulochnykh vyrobiv z RHEUM L. Chemistry, Technology and Application of Substances. Vol. 5, No. 2, 2022, 136-141 p.
Content type: Conference Abstract
Vises i samlingene:XІІ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2023)



Alle innførsler i DSpace er beskyttet av copyright