Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43803
Titolo: | Використання ферментів для покращення хліба |
Titoli alternativi: | Use of enzymes to improve bread |
Autori: | Когут, Н. З. Мультан, Р. О. Вічко, Олена Іванівна Kohut, N. Z. Multan, R. O. Vichko, O. I. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Когут Н. З. Використання ферментів для покращення хліба / Н. З. Когут, Р. О. Мультан, Олена Іванівна Вічко // Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 6-7 грудня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 306. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description (International): | Kohut N. Z., Multan R. O., Vichko O. I. (2023) Vykorystannia fermentiv dlia pokrashchennia khliba [Use of enzymes to improve bread]. Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“ (Tern., 6-7 December 2023), pp. 306 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2023 Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“, 2023 |
Conference/Event: | ⅩⅡ Міжнародна науково-практичноа конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Journal/Collection: | Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Data: | 6-dic-2023 |
Date of entry: | 21-gen-2024 |
Editore: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V.A. |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 6-7 грудня 2023 року 6-7 December 2023 |
UDC: | 664 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 306 |
Start page: | 306 |
End page: | 306 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43803 |
ISBN: | 978-617-7875-71-9 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 |
References (Ukraine): | 1. Карпик Г. В., Вічко О. І., Копчак Н. Г., Швед О. В. Особливості виробництва булочних виробів з RHEUM L. Chemistry, Technology and Application of Substances. Vol. 5, No. 2, 2022, 136-141 с. |
References (International): | 1. Karpyk H. V., Vichko O. I., Kopchak N. H., Shved O. V. Osoblyvosti vyrobnytstva bulochnykh vyrobiv z RHEUM L. Chemistry, Technology and Application of Substances. Vol. 5, No. 2, 2022, 136-141 p. |
Content type: | Conference Abstract |
È visualizzato nelle collezioni: | XІІ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2023) |
File in questo documento:
File | Descrizione | Dimensioni | Formato | |
---|---|---|---|---|
MNPK_2023_Kohut_N_Z-Use_of_enzymes_to_improve_bread_306.pdf | 423,29 kB | Adobe PDF | Visualizza/apri | |
MNPK_2023_Kohut_N_Z-Use_of_enzymes_to_improve_bread_306.djvu | 19,51 kB | DjVu | Visualizza/apri | |
MNPK_2023_Kohut_N_Z-Use_of_enzymes_to_improve_bread_306__COVER.png | 496,54 kB | image/png | Visualizza/apri |
Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.