Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43803

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКогут, Н. З.
dc.contributor.authorМультан, Р. О.
dc.contributor.authorВічко, Олена Іванівна
dc.contributor.authorKohut, N. Z.
dc.contributor.authorMultan, R. O.
dc.contributor.authorVichko, O. I.
dc.coverage.temporal6-7 грудня 2023 року
dc.coverage.temporal6-7 December 2023
dc.date.accessioned2024-01-21T14:52:22Z-
dc.date.available2024-01-21T14:52:22Z-
dc.date.created2023-12-06
dc.date.issued2023-12-06
dc.identifier.citationКогут Н. З. Використання ферментів для покращення хліба / Н. З. Когут, Р. О. Мультан, Олена Іванівна Вічко // Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 6-7 грудня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 306. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій).
dc.identifier.isbn978-617-7875-71-9
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43803-
dc.format.extent306
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.publisherPE Palianytsia V.A.
dc.relation.ispartofМатеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2023
dc.relation.ispartofBook of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“, 2023
dc.titleВикористання ферментів для покращення хліба
dc.title.alternativeUse of enzymes to improve bread
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc664
dc.relation.references1. Карпик Г. В., Вічко О. І., Копчак Н. Г., Швед О. В. Особливості виробництва булочних виробів з RHEUM L. Chemistry, Technology and Application of Substances. Vol. 5, No. 2, 2022, 136-141 с.
dc.relation.referencesen1. Karpyk H. V., Vichko O. I., Kopchak N. H., Shved O. V. Osoblyvosti vyrobnytstva bulochnykh vyrobiv z RHEUM L. Chemistry, Technology and Application of Substances. Vol. 5, No. 2, 2022, 136-141 p.
dc.identifier.citationenKohut N. Z., Multan R. O., Vichko O. I. (2023) Vykorystannia fermentiv dlia pokrashchennia khliba [Use of enzymes to improve bread]. Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“ (Tern., 6-7 December 2023), pp. 306 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Україна
dc.citation.journalTitleМатеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
dc.citation.spage306
dc.citation.epage306
dc.citation.conferenceⅩⅡ Міжнародна науково-практичноа конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Розташовується у зібраннях:XІІ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2023)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.