Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42817
Tytuł: | Антиоксидантні властивості гумінових кислот |
Inne tytuły: | Antioxidant properties of humic acids |
Authors: | Яремкевич, О. С. Семенюк, І. В. Карпенко, О. В. Лубенець, В. І. Yaremkevych, O S. Semenuk, I. V. Karpenko, O. V. Lubenets, V. I. |
Akcesoria: | Національний університет “Львівська політехніка”, кафедра технології біологічно активних сполук, фармації та біотехнології Відділенні фізико-хімії горючих копалин ІнФОВ ім. Л. Литвиненка НАН України |
Cytat: | Антиоксидантні властивості гумінових кислот / О. С. Яремкевич, І. В. Семенюк, О. В. Карпенко, В. І. Лубенець // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 94–95. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). |
Bibliographic description: | Yaremkevych O. S., Semenuk I. V., Karpenko O. V., Lubenets V. I. (2023) Antyoksydantni vlastyvosti huminovykh kyslot [Antioxidant properties of humic acids]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 94-95 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023 Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023 |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/kolekcja: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Data wydania: | 28-wrz-2023 |
Date of entry: | 21-lis-2023 |
Wydawca: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 28-29 вересня 2023 року 28-29 September 2023 |
UDC: | 631.147 |
Strony: | 2 |
Zakres stron: | 94-95 |
Główna strona: | 94 |
Strona końcowa: | 95 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42817 |
ISBN: | 978-617-7875-66-5 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 © ФОП Паляниця В. А., 2023 |
Wykaz piśmiennictwa: | 1. Ефективність антиоксидантної системи печінки бройлерів кросу Кобб-500 при випоюванні природними біологічно активними добавками на основі гумінових речовин. Вісник Державного аграрно-економічного університету, 4(42), 120–125. 2. Степченко, Л.М. (2010). Регуляторні механізми дії біологічно активних речовин гумінової природи на організм продуктивної птиці. Фізіологічний журнал, 56(2), 306 c. |
References: | 1. Efektyvnist antyoksydantnoi systemy pechinky broileriv krosu Kobb-500 pry vypoiuvanni pryrodnymy biolohichno aktyvnymy dobavkamy na osnovi huminovykh rechovyn. Visnyk Derzhavnoho ahrarno-ekonomichnoho universytetu, 4(42), 120–125. 2. Stepchenko, L.M. (2010). Rehuliatorni mekhanizmy dii biolohichno aktyvnykh rechovyn huminovoi pryrody na orhanizm produktyvnoi ptytsi. Fiziolohichnyi zhurnal, 56(2), 306 c. |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2023_Yaremkevych_O_S-Antioxidant_properties_94-95.pdf | 543,87 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
SPFSI_2023_Yaremkevych_O_S-Antioxidant_properties_94-95.djvu | 35,68 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
SPFSI_2023_Yaremkevych_O_S-Antioxidant_properties_94-95__COVER.png | 463,55 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi