Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42817

Назва: Антиоксидантні властивості гумінових кислот
Інші назви: Antioxidant properties of humic acids
Автори: Яремкевич, О. С.
Семенюк, І. В.
Карпенко, О. В.
Лубенець, В. І.
Yaremkevych, O S.
Semenuk, I. V.
Karpenko, O. V.
Lubenets, V. I.
Приналежність: Національний університет “Львівська політехніка”, кафедра технології біологічно активних сполук, фармації та біотехнології
Відділенні фізико-хімії горючих копалин ІнФОВ ім. Л. Литвиненка НАН України
Бібліографічний опис: Антиоксидантні властивості гумінових кислот / О. С. Яремкевич, І. В. Семенюк, О. В. Карпенко, В. І. Лубенець // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 94–95. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
Bibliographic description: Yaremkevych O. S., Semenuk I. V., Karpenko O. V., Lubenets V. I. (2023) Antyoksydantni vlastyvosti huminovykh kyslot [Antioxidant properties of humic acids]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 94-95 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023
Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023
Конференція/захід: Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Журнал/збірник: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Дата публікації: 28-вер-2023
Дата внесення: 21-лис-2023
Видавництво: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 28-29 вересня 2023 року
28-29 September 2023
УДК: 631.147
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 94-95
Початкова сторінка: 94
Кінцева сторінка: 95
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42817
ISBN: 978-617-7875-66-5
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
© ФОП Паляниця В. А., 2023
Перелік літератури: 1. Ефективність антиоксидантної системи печінки бройлерів кросу Кобб-500 при випоюванні природними біологічно активними добавками на основі гумінових речовин. Вісник Державного аграрно-економічного університету, 4(42), 120–125.
2. Степченко, Л.М. (2010). Регуляторні механізми дії біологічно активних речовин гумінової природи на організм продуктивної птиці. Фізіологічний журнал, 56(2), 306 c.
References: 1. Efektyvnist antyoksydantnoi systemy pechinky broileriv krosu Kobb-500 pry vypoiuvanni pryrodnymy biolohichno aktyvnymy dobavkamy na osnovi huminovykh rechovyn. Visnyk Derzhavnoho ahrarno-ekonomichnoho universytetu, 4(42), 120–125.
2. Stepchenko, L.M. (2010). Rehuliatorni mekhanizmy dii biolohichno aktyvnykh rechovyn huminovoi pryrody na orhanizm produktyvnoi ptytsi. Fiziolohichnyi zhurnal, 56(2), 306 c.
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.