Palun kasuta seda identifikaatorit viitamiseks ja linkimiseks:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42817
Pealkiri: | Антиоксидантні властивості гумінових кислот |
Teised pealkirjad: | Antioxidant properties of humic acids |
Autor: | Яремкевич, О. С. Семенюк, І. В. Карпенко, О. В. Лубенець, В. І. Yaremkevych, O S. Semenuk, I. V. Karpenko, O. V. Lubenets, V. I. |
Affiliation: | Національний університет “Львівська політехніка”, кафедра технології біологічно активних сполук, фармації та біотехнології Відділенні фізико-хімії горючих копалин ІнФОВ ім. Л. Литвиненка НАН України |
Bibliographic description (Ukraine): | Антиоксидантні властивості гумінових кислот / О. С. Яремкевич, І. В. Семенюк, О. В. Карпенко, В. І. Лубенець // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 94–95. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). |
Bibliographic description (International): | Yaremkevych O. S., Semenuk I. V., Karpenko O. V., Lubenets V. I. (2023) Antyoksydantni vlastyvosti huminovykh kyslot [Antioxidant properties of humic acids]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 94-95 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023 Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023 |
Conference/Event: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Ilmumisaasta: | 28-sep-2023 |
Date of entry: | 21-nov-2023 |
Kirjastaja: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 28-29 вересня 2023 року 28-29 September 2023 |
UDC: | 631.147 |
Number of pages: | 2 |
Page range: | 94-95 |
Start page: | 94 |
End page: | 95 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42817 |
ISBN: | 978-617-7875-66-5 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 © ФОП Паляниця В. А., 2023 |
References (Ukraine): | 1. Ефективність антиоксидантної системи печінки бройлерів кросу Кобб-500 при випоюванні природними біологічно активними добавками на основі гумінових речовин. Вісник Державного аграрно-економічного університету, 4(42), 120–125. 2. Степченко, Л.М. (2010). Регуляторні механізми дії біологічно активних речовин гумінової природи на організм продуктивної птиці. Фізіологічний журнал, 56(2), 306 c. |
References (International): | 1. Efektyvnist antyoksydantnoi systemy pechinky broileriv krosu Kobb-500 pry vypoiuvanni pryrodnymy biolohichno aktyvnymy dobavkamy na osnovi huminovykh rechovyn. Visnyk Derzhavnoho ahrarno-ekonomichnoho universytetu, 4(42), 120–125. 2. Stepchenko, L.M. (2010). Rehuliatorni mekhanizmy dii biolohichno aktyvnykh rechovyn huminovoi pryrody na orhanizm produktyvnoi ptytsi. Fiziolohichnyi zhurnal, 56(2), 306 c. |
Content type: | Conference Abstract |
Asub kollektsiooni(de)s: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023) |
Failid selles objektis:
Fail | Kirjeldus | Suurus | Formaat | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2023_Yaremkevych_O_S-Antioxidant_properties_94-95.pdf | 543,87 kB | Adobe PDF | Vaata/Ava | |
SPFSI_2023_Yaremkevych_O_S-Antioxidant_properties_94-95.djvu | 35,68 kB | DjVu | Vaata/Ava | |
SPFSI_2023_Yaremkevych_O_S-Antioxidant_properties_94-95__COVER.png | 463,55 kB | image/png | Vaata/Ava |
Kõik teosed on Dspaces autoriõiguste kaitse all.