Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42817
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Яремкевич, О. С. | |
dc.contributor.author | Семенюк, І. В. | |
dc.contributor.author | Карпенко, О. В. | |
dc.contributor.author | Лубенець, В. І. | |
dc.contributor.author | Yaremkevych, O S. | |
dc.contributor.author | Semenuk, I. V. | |
dc.contributor.author | Karpenko, O. V. | |
dc.contributor.author | Lubenets, V. I. | |
dc.coverage.temporal | 28-29 вересня 2023 року | |
dc.coverage.temporal | 28-29 September 2023 | |
dc.date.accessioned | 2023-11-21T09:06:17Z | - |
dc.date.available | 2023-11-21T09:06:17Z | - |
dc.date.created | 2023-09-28 | |
dc.date.issued | 2023-09-28 | |
dc.identifier.citation | Антиоксидантні властивості гумінових кислот / О. С. Яремкевич, І. В. Семенюк, О. В. Карпенко, В. І. Лубенець // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 94–95. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). | |
dc.identifier.isbn | 978-617-7875-66-5 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42817 | - |
dc.format.extent | 94-95 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | |
dc.publisher | PE Palianytsia V. A. | |
dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023 | |
dc.relation.ispartof | Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023 | |
dc.title | Антиоксидантні властивості гумінових кислот | |
dc.title.alternative | Antioxidant properties of humic acids | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 | |
dc.rights.holder | © ФОП Паляниця В. А., 2023 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 2 | |
dc.subject.udc | 631.147 | |
dc.relation.references | 1. Ефективність антиоксидантної системи печінки бройлерів кросу Кобб-500 при випоюванні природними біологічно активними добавками на основі гумінових речовин. Вісник Державного аграрно-економічного університету, 4(42), 120–125. | |
dc.relation.references | 2. Степченко, Л.М. (2010). Регуляторні механізми дії біологічно активних речовин гумінової природи на організм продуктивної птиці. Фізіологічний журнал, 56(2), 306 c. | |
dc.relation.referencesen | 1. Efektyvnist antyoksydantnoi systemy pechinky broileriv krosu Kobb-500 pry vypoiuvanni pryrodnymy biolohichno aktyvnymy dobavkamy na osnovi huminovykh rechovyn. Visnyk Derzhavnoho ahrarno-ekonomichnoho universytetu, 4(42), 120–125. | |
dc.relation.referencesen | 2. Stepchenko, L.M. (2010). Rehuliatorni mekhanizmy dii biolohichno aktyvnykh rechovyn huminovoi pryrody na orhanizm produktyvnoi ptytsi. Fiziolohichnyi zhurnal, 56(2), 306 c. | |
dc.identifier.citationen | Yaremkevych O. S., Semenuk I. V., Karpenko O. V., Lubenets V. I. (2023) Antyoksydantni vlastyvosti huminovykh kyslot [Antioxidant properties of humic acids]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 94-95 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Національний університет “Львівська політехніка”, кафедра технології біологічно активних сполук, фармації та біотехнології | |
dc.contributor.affiliation | Відділенні фізико-хімії горючих копалин ІнФОВ ім. Л. Литвиненка НАН України | |
dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.citation.spage | 94 | |
dc.citation.epage | 95 | |
dc.citation.conference | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
Розташовується у зібраннях: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2023_Yaremkevych_O_S-Antioxidant_properties_94-95.pdf | 543,87 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
SPFSI_2023_Yaremkevych_O_S-Antioxidant_properties_94-95.djvu | 35,68 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
SPFSI_2023_Yaremkevych_O_S-Antioxidant_properties_94-95__COVER.png | 463,55 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.