霂瑞霂��撘����迨��辣: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42817

摰����漯敶�
DC �������霂剛��
dc.contributor.authorЯремкевич, О. С.
dc.contributor.authorСеменюк, І. В.
dc.contributor.authorКарпенко, О. В.
dc.contributor.authorЛубенець, В. І.
dc.contributor.authorYaremkevych, O S.
dc.contributor.authorSemenuk, I. V.
dc.contributor.authorKarpenko, O. V.
dc.contributor.authorLubenets, V. I.
dc.coverage.temporal28-29 вересня 2023 року
dc.coverage.temporal28-29 September 2023
dc.date.accessioned2023-11-21T09:06:17Z-
dc.date.available2023-11-21T09:06:17Z-
dc.date.created2023-09-28
dc.date.issued2023-09-28
dc.identifier.citationАнтиоксидантні властивості гумінових кислот / О. С. Яремкевич, І. В. Семенюк, О. В. Карпенко, В. І. Лубенець // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 94–95. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
dc.identifier.isbn978-617-7875-66-5
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42817-
dc.format.extent94-95
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.publisherPE Palianytsia V. A.
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023
dc.relation.ispartofBook of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023
dc.titleАнтиоксидантні властивості гумінових кислот
dc.title.alternativeAntioxidant properties of humic acids
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
dc.rights.holder© ФОП Паляниця В. А., 2023
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc631.147
dc.relation.references1. Ефективність антиоксидантної системи печінки бройлерів кросу Кобб-500 при випоюванні природними біологічно активними добавками на основі гумінових речовин. Вісник Державного аграрно-економічного університету, 4(42), 120–125.
dc.relation.references2. Степченко, Л.М. (2010). Регуляторні механізми дії біологічно активних речовин гумінової природи на організм продуктивної птиці. Фізіологічний журнал, 56(2), 306 c.
dc.relation.referencesen1. Efektyvnist antyoksydantnoi systemy pechinky broileriv krosu Kobb-500 pry vypoiuvanni pryrodnymy biolohichno aktyvnymy dobavkamy na osnovi huminovykh rechovyn. Visnyk Derzhavnoho ahrarno-ekonomichnoho universytetu, 4(42), 120–125.
dc.relation.referencesen2. Stepchenko, L.M. (2010). Rehuliatorni mekhanizmy dii biolohichno aktyvnykh rechovyn huminovoi pryrody na orhanizm produktyvnoi ptytsi. Fiziolohichnyi zhurnal, 56(2), 306 c.
dc.identifier.citationenYaremkevych O. S., Semenuk I. V., Karpenko O. V., Lubenets V. I. (2023) Antyoksydantni vlastyvosti huminovykh kyslot [Antioxidant properties of humic acids]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 94-95 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationНаціональний університет “Львівська політехніка”, кафедра технології біологічно активних сполук, фармації та біотехнології
dc.contributor.affiliationВідділенні фізико-хімії горючих копалин ІнФОВ ім. Л. Литвиненка НАН України
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage94
dc.citation.epage95
dc.citation.conferenceⅦ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
�蝷箔����:Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023)



�DSpace銝剜�������★��������雿��.