Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42798
Tytuł: | Характеристика впливу кулінарної обробки харчових продуктів на вміст магнію в готових стравах |
Inne tytuły: | Characteristics of the influence of culinary processing of food products on the magnesium content in ready dishes |
Authors: | Бабієнко, В. В. Мокієнко, А. В. Babienko, V. V. Mokienko, A. V. |
Akcesoria: | Одеський національний медичний університет Національний університет «Острозька академія» Odessa National Medical University National University «Ostroh Academy» |
Cytat: | Бабієнко В. В. Характеристика впливу кулінарної обробки харчових продуктів на вміст магнію в готових стравах / В. В. Бабієнко, А. В. Мокієнко // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 70–71. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). |
Bibliographic description: | Babienko V. V., Mokienko A. V. (2023) Kharakterystyka vplyvu kulinarnoi obrobky kharchovykh produktiv na vmist mahniiu v hotovykh stravakh [Characteristics of the influence of culinary processing of food products on the magnesium content in ready dishes]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 70-71 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023 Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023 |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/kolekcja: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Data wydania: | 28-wrz-2023 |
Date of entry: | 21-lis-2023 |
Wydawca: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 28-29 вересня 2023 року 28-29 September 2023 |
UDC: | 546.28 613.31 |
Strony: | 2 |
Zakres stron: | 70-71 |
Główna strona: | 70 |
Strona końcowa: | 71 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42798 |
ISBN: | 978-617-7875-66-5 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 © ФОП Паляниця В. А., 2023 |
Wykaz piśmiennictwa: | 1. Химический состав пищевых продуктов: Книга 1: Справочные таблицы содержания основных пищевых веществ и энергетической ценности пищевых продуктов. Под ред. И. М. Скурихина, М. Н. Волгарева. 2-е изд., перераб. и доп. М.: ВО «Агропромиздат». 1987. 240 с. 2. The determination of Magnesium, Calcium, Sodium and Potassium in assorted foods with special attention to the loss of electrolytes after various forms of food preparations. C.K. Oh, P. W. Liicker, N. Wetzelsberger, F. Kuhlmann. Mag. Bu1. 1986. V. 8. P. 297-301. 3. Kimura M., Itokawa Y. Cooking. Losses of Minerals in Foods and Its Nutritional Significance. J. Nutr. Sci. Vitaminol. 1990. V. 36. P. S25-S33. |
References: | 1. Khimicheskii sostav pishchevykh produktov: Kniha 1: Spravochnye tablitsy soderzhaniia osnovnykh pishchevykh veshchestv i enerheticheskoi tsennosti pishchevykh produktov. ed. I. M. Skurikhina, M. N. Volhareva. 2-e izd., pererab. i dop. M., VO "Ahropromizdat". 1987. 240 p. 2. The determination of Magnesium, Calcium, Sodium and Potassium in assorted foods with special attention to the loss of electrolytes after various forms of food preparations. C.K. Oh, P. W. Liicker, N. Wetzelsberger, F. Kuhlmann. Mag. Bu1. 1986. V. 8. P. 297-301. 3. Kimura M., Itokawa Y. Cooking. Losses of Minerals in Foods and Its Nutritional Significance. J. Nutr. Sci. Vitaminol. 1990. V. 36. P. S25-S33. |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2023_Babienko_V_V-Characteristics_of_the_70-71.pdf | 543,18 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
SPFSI_2023_Babienko_V_V-Characteristics_of_the_70-71.djvu | 29,97 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
SPFSI_2023_Babienko_V_V-Characteristics_of_the_70-71__COVER.png | 238,23 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi