Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42798

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБабієнко, В. В.
dc.contributor.authorМокієнко, А. В.
dc.contributor.authorBabienko, V. V.
dc.contributor.authorMokienko, A. V.
dc.coverage.temporal28-29 вересня 2023 року
dc.coverage.temporal28-29 September 2023
dc.date.accessioned2023-11-21T09:06:15Z-
dc.date.available2023-11-21T09:06:15Z-
dc.date.created2023-09-28
dc.date.issued2023-09-28
dc.identifier.citationБабієнко В. В. Характеристика впливу кулінарної обробки харчових продуктів на вміст магнію в готових стравах / В. В. Бабієнко, А. В. Мокієнко // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 70–71. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
dc.identifier.isbn978-617-7875-66-5
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42798-
dc.format.extent70-71
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.publisherPE Palianytsia V. A.
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023
dc.relation.ispartofBook of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023
dc.titleХарактеристика впливу кулінарної обробки харчових продуктів на вміст магнію в готових стравах
dc.title.alternativeCharacteristics of the influence of culinary processing of food products on the magnesium content in ready dishes
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
dc.rights.holder© ФОП Паляниця В. А., 2023
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc546.28
dc.subject.udc613.31
dc.relation.references1. Химический состав пищевых продуктов: Книга 1: Справочные таблицы содержания основных пищевых веществ и энергетической ценности пищевых продуктов. Под ред. И. М. Скурихина, М. Н. Волгарева. 2-е изд., перераб. и доп. М.: ВО «Агропромиздат». 1987. 240 с.
dc.relation.references2. The determination of Magnesium, Calcium, Sodium and Potassium in assorted foods with special attention to the loss of electrolytes after various forms of food preparations. C.K. Oh, P. W. Liicker, N. Wetzelsberger, F. Kuhlmann. Mag. Bu1. 1986. V. 8. P. 297-301.
dc.relation.references3. Kimura M., Itokawa Y. Cooking. Losses of Minerals in Foods and Its Nutritional Significance. J. Nutr. Sci. Vitaminol. 1990. V. 36. P. S25-S33.
dc.relation.referencesen1. Khimicheskii sostav pishchevykh produktov: Kniha 1: Spravochnye tablitsy soderzhaniia osnovnykh pishchevykh veshchestv i enerheticheskoi tsennosti pishchevykh produktov. ed. I. M. Skurikhina, M. N. Volhareva. 2-e izd., pererab. i dop. M., VO "Ahropromizdat". 1987. 240 p.
dc.relation.referencesen2. The determination of Magnesium, Calcium, Sodium and Potassium in assorted foods with special attention to the loss of electrolytes after various forms of food preparations. C.K. Oh, P. W. Liicker, N. Wetzelsberger, F. Kuhlmann. Mag. Bu1. 1986. V. 8. P. 297-301.
dc.relation.referencesen3. Kimura M., Itokawa Y. Cooking. Losses of Minerals in Foods and Its Nutritional Significance. J. Nutr. Sci. Vitaminol. 1990. V. 36. P. S25-S33.
dc.identifier.citationenBabienko V. V., Mokienko A. V. (2023) Kharakterystyka vplyvu kulinarnoi obrobky kharchovykh produktiv na vmist mahniiu v hotovykh stravakh [Characteristics of the influence of culinary processing of food products on the magnesium content in ready dishes]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 70-71 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationОдеський національний медичний університет Національний університет «Острозька академія»
dc.contributor.affiliationOdessa National Medical University
dc.contributor.affiliationNational University «Ostroh Academy»
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage70
dc.citation.epage71
dc.citation.conferenceⅦ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Розташовується у зібраннях:Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.