Por favor use este identificador para citas ou ligazóns a este item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42798

Título: Характеристика впливу кулінарної обробки харчових продуктів на вміст магнію в готових стравах
Outros títulos: Characteristics of the influence of culinary processing of food products on the magnesium content in ready dishes
Authors: Бабієнко, В. В.
Мокієнко, А. В.
Babienko, V. V.
Mokienko, A. V.
Affiliation: Одеський національний медичний університет Національний університет «Острозька академія»
Odessa National Medical University
National University «Ostroh Academy»
Bibliographic description (Ukraine): Бабієнко В. В. Характеристика впливу кулінарної обробки харчових продуктів на вміст магнію в готових стравах / В. В. Бабієнко, А. В. Мокієнко // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 70–71. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
Bibliographic description (International): Babienko V. V., Mokienko A. V. (2023) Kharakterystyka vplyvu kulinarnoi obrobky kharchovykh produktiv na vmist mahniiu v hotovykh stravakh [Characteristics of the influence of culinary processing of food products on the magnesium content in ready dishes]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 70-71 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023
Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023
Conference/Event: Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Data de edición: 28-Sep-2023
Date of entry: 21-Nov-2023
Editor: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 28-29 вересня 2023 року
28-29 September 2023
UDC: 546.28
613.31
Number of pages: 2
Page range: 70-71
Start page: 70
End page: 71
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42798
ISBN: 978-617-7875-66-5
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
© ФОП Паляниця В. А., 2023
References (Ukraine): 1. Химический состав пищевых продуктов: Книга 1: Справочные таблицы содержания основных пищевых веществ и энергетической ценности пищевых продуктов. Под ред. И. М. Скурихина, М. Н. Волгарева. 2-е изд., перераб. и доп. М.: ВО «Агропромиздат». 1987. 240 с.
2. The determination of Magnesium, Calcium, Sodium and Potassium in assorted foods with special attention to the loss of electrolytes after various forms of food preparations. C.K. Oh, P. W. Liicker, N. Wetzelsberger, F. Kuhlmann. Mag. Bu1. 1986. V. 8. P. 297-301.
3. Kimura M., Itokawa Y. Cooking. Losses of Minerals in Foods and Its Nutritional Significance. J. Nutr. Sci. Vitaminol. 1990. V. 36. P. S25-S33.
References (International): 1. Khimicheskii sostav pishchevykh produktov: Kniha 1: Spravochnye tablitsy soderzhaniia osnovnykh pishchevykh veshchestv i enerheticheskoi tsennosti pishchevykh produktov. ed. I. M. Skurikhina, M. N. Volhareva. 2-e izd., pererab. i dop. M., VO "Ahropromizdat". 1987. 240 p.
2. The determination of Magnesium, Calcium, Sodium and Potassium in assorted foods with special attention to the loss of electrolytes after various forms of food preparations. C.K. Oh, P. W. Liicker, N. Wetzelsberger, F. Kuhlmann. Mag. Bu1. 1986. V. 8. P. 297-301.
3. Kimura M., Itokawa Y. Cooking. Losses of Minerals in Foods and Its Nutritional Significance. J. Nutr. Sci. Vitaminol. 1990. V. 36. P. S25-S33.
Content type: Conference Abstract
Aparece nas ColecciónsⅦ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023)



Todos os documentos en Dspace estan protexidos por copyright, con todos os dereitos reservados