Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42798

Назва: Характеристика впливу кулінарної обробки харчових продуктів на вміст магнію в готових стравах
Інші назви: Characteristics of the influence of culinary processing of food products on the magnesium content in ready dishes
Автори: Бабієнко, В. В.
Мокієнко, А. В.
Babienko, V. V.
Mokienko, A. V.
Приналежність: Одеський національний медичний університет Національний університет «Острозька академія»
Odessa National Medical University
National University «Ostroh Academy»
Бібліографічний опис: Бабієнко В. В. Характеристика впливу кулінарної обробки харчових продуктів на вміст магнію в готових стравах / В. В. Бабієнко, А. В. Мокієнко // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 70–71. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
Bibliographic description: Babienko V. V., Mokienko A. V. (2023) Kharakterystyka vplyvu kulinarnoi obrobky kharchovykh produktiv na vmist mahniiu v hotovykh stravakh [Characteristics of the influence of culinary processing of food products on the magnesium content in ready dishes]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 70-71 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023
Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023
Конференція/захід: Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Журнал/збірник: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Дата публікації: 28-вер-2023
Дата внесення: 21-лис-2023
Видавництво: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 28-29 вересня 2023 року
28-29 September 2023
УДК: 546.28
613.31
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 70-71
Початкова сторінка: 70
Кінцева сторінка: 71
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42798
ISBN: 978-617-7875-66-5
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
© ФОП Паляниця В. А., 2023
Перелік літератури: 1. Химический состав пищевых продуктов: Книга 1: Справочные таблицы содержания основных пищевых веществ и энергетической ценности пищевых продуктов. Под ред. И. М. Скурихина, М. Н. Волгарева. 2-е изд., перераб. и доп. М.: ВО «Агропромиздат». 1987. 240 с.
2. The determination of Magnesium, Calcium, Sodium and Potassium in assorted foods with special attention to the loss of electrolytes after various forms of food preparations. C.K. Oh, P. W. Liicker, N. Wetzelsberger, F. Kuhlmann. Mag. Bu1. 1986. V. 8. P. 297-301.
3. Kimura M., Itokawa Y. Cooking. Losses of Minerals in Foods and Its Nutritional Significance. J. Nutr. Sci. Vitaminol. 1990. V. 36. P. S25-S33.
References: 1. Khimicheskii sostav pishchevykh produktov: Kniha 1: Spravochnye tablitsy soderzhaniia osnovnykh pishchevykh veshchestv i enerheticheskoi tsennosti pishchevykh produktov. ed. I. M. Skurikhina, M. N. Volhareva. 2-e izd., pererab. i dop. M., VO "Ahropromizdat". 1987. 240 p.
2. The determination of Magnesium, Calcium, Sodium and Potassium in assorted foods with special attention to the loss of electrolytes after various forms of food preparations. C.K. Oh, P. W. Liicker, N. Wetzelsberger, F. Kuhlmann. Mag. Bu1. 1986. V. 8. P. 297-301.
3. Kimura M., Itokawa Y. Cooking. Losses of Minerals in Foods and Its Nutritional Significance. J. Nutr. Sci. Vitaminol. 1990. V. 36. P. S25-S33.
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.