Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42792
Tytuł: | Визначення вмісту антиоксидантів у різних видах чаю |
Inne tytuły: | Determining the antioxidant content in different types of tea |
Authors: | Юсіна, Г. Л. Бородіна, Я. О. Чекой, К. В. Yusina, G. Borodina, Yanina Chekoi, Karyna |
Akcesoria: | Донбаська державна машинобудівна академія, Україна |
Cytat: | Юсіна Г. Л. Визначення вмісту антиоксидантів у різних видах чаю / Г. Л. Юсіна, Я. О. Бородіна, К. В. Чекой // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 60. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). |
Bibliographic description: | Yusina G., Borodina Y., Chekoi K. (2023) Vyznachennia vmistu antyoksydantiv u riznykh vydakh chaiu [Determining the antioxidant content in different types of tea]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 60 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023 Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023 |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/kolekcja: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Data wydania: | 28-wrz-2023 |
Date of entry: | 21-lis-2023 |
Wydawca: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 28-29 вересня 2023 року 28-29 September 2023 |
UDC: | 543.48 |
Strony: | 1 |
Zakres stron: | 60 |
Główna strona: | 60 |
Strona końcowa: | 60 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42792 |
ISBN: | 978-617-7875-66-5 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 © ФОП Паляниця В. А., 2023 |
Wykaz piśmiennictwa: | 1. Karakaya S., Ei S.N., Taş A.A. Antioxidant activity of some foods containing phenolic compounds // International journal of food sciences and nutrition. 2001. V. 52. № 6. P. 501–508. 2. Rietveld A., Wiseman S. Antioxidant effects of tea: evidence from human clinical trials // The Journal of nutrition. 2003. V. 133. № 10. P. 3285S-3292S. 3. Антиоксидантні властивості настоїв чаю з різним типом ферментації чайного листя / Добровольська О.В., Гурікова І.М. // ХДУХТ, Харків. — 2011. 4. Chernousova O.V., Krivtsova A.I., Kuchmenko T.A. The study of antioxidant activity of white tea. Vestnik VGUIT [Proceedings of VSUET]. 2018. vol. 80. no. 1. pp. 133–139. |
References: | 1. Karakaya S., Ei S.N., Taş A.A. Antioxidant activity of some foods containing phenolic compounds, International journal of food sciences and nutrition. 2001. V. 52. No 6. P. 501–508. 2. Rietveld A., Wiseman S. Antioxidant effects of tea: evidence from human clinical trials, The Journal of nutrition. 2003. V. 133. No 10. P. 3285S-3292S. 3. Antyoksydantni vlastyvosti nastoiv chaiu z riznym typom fermentatsii chainoho lystia, Dobrovolska O.V., Hurikova I.M., KhDUKhT, Kharkiv, 2011. 4. Chernousova O.V., Krivtsova A.I., Kuchmenko T.A. The study of antioxidant activity of white tea. Vestnik VGUIT [Proceedings of VSUET]. 2018. vol. 80. no. 1. pp. 133–139. |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2023_Yusina_G-Determining_the_antioxidant_content_60.pdf | 275,34 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
SPFSI_2023_Yusina_G-Determining_the_antioxidant_content_60.djvu | 38,06 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
SPFSI_2023_Yusina_G-Determining_the_antioxidant_content_60__COVER.png | 1,3 MB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi