Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42792
Заглавие: | Визначення вмісту антиоксидантів у різних видах чаю |
Други Заглавия: | Determining the antioxidant content in different types of tea |
Автори: | Юсіна, Г. Л. Бородіна, Я. О. Чекой, К. В. Yusina, G. Borodina, Yanina Chekoi, Karyna |
Affiliation: | Донбаська державна машинобудівна академія, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Юсіна Г. Л. Визначення вмісту антиоксидантів у різних видах чаю / Г. Л. Юсіна, Я. О. Бородіна, К. В. Чекой // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 60. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). |
Bibliographic description (International): | Yusina G., Borodina Y., Chekoi K. (2023) Vyznachennia vmistu antyoksydantiv u riznykh vydakh chaiu [Determining the antioxidant content in different types of tea]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 60 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023 Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023 |
Conference/Event: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Дата на Публикуване: | 28-Сеп-2023 |
Date of entry: | 21-Ное-2023 |
Издател: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 28-29 вересня 2023 року 28-29 September 2023 |
UDC: | 543.48 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 60 |
Start page: | 60 |
End page: | 60 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42792 |
ISBN: | 978-617-7875-66-5 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 © ФОП Паляниця В. А., 2023 |
References (Ukraine): | 1. Karakaya S., Ei S.N., Taş A.A. Antioxidant activity of some foods containing phenolic compounds // International journal of food sciences and nutrition. 2001. V. 52. № 6. P. 501–508. 2. Rietveld A., Wiseman S. Antioxidant effects of tea: evidence from human clinical trials // The Journal of nutrition. 2003. V. 133. № 10. P. 3285S-3292S. 3. Антиоксидантні властивості настоїв чаю з різним типом ферментації чайного листя / Добровольська О.В., Гурікова І.М. // ХДУХТ, Харків. — 2011. 4. Chernousova O.V., Krivtsova A.I., Kuchmenko T.A. The study of antioxidant activity of white tea. Vestnik VGUIT [Proceedings of VSUET]. 2018. vol. 80. no. 1. pp. 133–139. |
References (International): | 1. Karakaya S., Ei S.N., Taş A.A. Antioxidant activity of some foods containing phenolic compounds, International journal of food sciences and nutrition. 2001. V. 52. No 6. P. 501–508. 2. Rietveld A., Wiseman S. Antioxidant effects of tea: evidence from human clinical trials, The Journal of nutrition. 2003. V. 133. No 10. P. 3285S-3292S. 3. Antyoksydantni vlastyvosti nastoiv chaiu z riznym typom fermentatsii chainoho lystia, Dobrovolska O.V., Hurikova I.M., KhDUKhT, Kharkiv, 2011. 4. Chernousova O.V., Krivtsova A.I., Kuchmenko T.A. The study of antioxidant activity of white tea. Vestnik VGUIT [Proceedings of VSUET]. 2018. vol. 80. no. 1. pp. 133–139. |
Content type: | Conference Abstract |
Показва се в Колекции: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023) |
Файлове в Този Публикация:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2023_Yusina_G-Determining_the_antioxidant_content_60.pdf | 275,34 kB | Adobe PDF | Изглед/Отваряне | |
SPFSI_2023_Yusina_G-Determining_the_antioxidant_content_60.djvu | 38,06 kB | DjVu | Изглед/Отваряне | |
SPFSI_2023_Yusina_G-Determining_the_antioxidant_content_60__COVER.png | 1,3 MB | image/png | Изглед/Отваряне |
Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.