Por favor use este identificador para citas ou ligazóns a este item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42792

Título: Визначення вмісту антиоксидантів у різних видах чаю
Outros títulos: Determining the antioxidant content in different types of tea
Authors: Юсіна, Г. Л.
Бородіна, Я. О.
Чекой, К. В.
Yusina, G.
Borodina, Yanina
Chekoi, Karyna
Affiliation: Донбаська державна машинобудівна академія, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Юсіна Г. Л. Визначення вмісту антиоксидантів у різних видах чаю / Г. Л. Юсіна, Я. О. Бородіна, К. В. Чекой // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 60. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
Bibliographic description (International): Yusina G., Borodina Y., Chekoi K. (2023) Vyznachennia vmistu antyoksydantiv u riznykh vydakh chaiu [Determining the antioxidant content in different types of tea]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 60 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023
Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023
Conference/Event: Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Data de edición: 28-Sep-2023
Date of entry: 21-Nov-2023
Editor: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 28-29 вересня 2023 року
28-29 September 2023
UDC: 543.48
Number of pages: 1
Page range: 60
Start page: 60
End page: 60
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42792
ISBN: 978-617-7875-66-5
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
© ФОП Паляниця В. А., 2023
References (Ukraine): 1. Karakaya S., Ei S.N., Taş A.A. Antioxidant activity of some foods containing phenolic compounds // International journal of food sciences and nutrition. 2001. V. 52. № 6. P. 501–508.
2. Rietveld A., Wiseman S. Antioxidant effects of tea: evidence from human clinical trials // The Journal of nutrition. 2003. V. 133. № 10. P. 3285S-3292S.
3. Антиоксидантні властивості настоїв чаю з різним типом ферментації чайного листя / Добровольська О.В., Гурікова І.М. // ХДУХТ, Харків. — 2011.
4. Chernousova O.V., Krivtsova A.I., Kuchmenko T.A. The study of antioxidant activity of white tea. Vestnik VGUIT [Proceedings of VSUET]. 2018. vol. 80. no. 1. pp. 133–139.
References (International): 1. Karakaya S., Ei S.N., Taş A.A. Antioxidant activity of some foods containing phenolic compounds, International journal of food sciences and nutrition. 2001. V. 52. No 6. P. 501–508.
2. Rietveld A., Wiseman S. Antioxidant effects of tea: evidence from human clinical trials, The Journal of nutrition. 2003. V. 133. No 10. P. 3285S-3292S.
3. Antyoksydantni vlastyvosti nastoiv chaiu z riznym typom fermentatsii chainoho lystia, Dobrovolska O.V., Hurikova I.M., KhDUKhT, Kharkiv, 2011.
4. Chernousova O.V., Krivtsova A.I., Kuchmenko T.A. The study of antioxidant activity of white tea. Vestnik VGUIT [Proceedings of VSUET]. 2018. vol. 80. no. 1. pp. 133–139.
Content type: Conference Abstract
Aparece nas ColecciónsⅦ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023)



Todos os documentos en Dspace estan protexidos por copyright, con todos os dereitos reservados