Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42792
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Юсіна, Г. Л. | |
dc.contributor.author | Бородіна, Я. О. | |
dc.contributor.author | Чекой, К. В. | |
dc.contributor.author | Yusina, G. | |
dc.contributor.author | Borodina, Yanina | |
dc.contributor.author | Chekoi, Karyna | |
dc.coverage.temporal | 28-29 вересня 2023 року | |
dc.coverage.temporal | 28-29 September 2023 | |
dc.date.accessioned | 2023-11-21T09:06:15Z | - |
dc.date.available | 2023-11-21T09:06:15Z | - |
dc.date.created | 2023-09-28 | |
dc.date.issued | 2023-09-28 | |
dc.identifier.citation | Юсіна Г. Л. Визначення вмісту антиоксидантів у різних видах чаю / Г. Л. Юсіна, Я. О. Бородіна, К. В. Чекой // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 60. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). | |
dc.identifier.isbn | 978-617-7875-66-5 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42792 | - |
dc.format.extent | 60 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | |
dc.publisher | PE Palianytsia V. A. | |
dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023 | |
dc.relation.ispartof | Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023 | |
dc.title | Визначення вмісту антиоксидантів у різних видах чаю | |
dc.title.alternative | Determining the antioxidant content in different types of tea | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 | |
dc.rights.holder | © ФОП Паляниця В. А., 2023 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 1 | |
dc.subject.udc | 543.48 | |
dc.relation.references | 1. Karakaya S., Ei S.N., Taş A.A. Antioxidant activity of some foods containing phenolic compounds // International journal of food sciences and nutrition. 2001. V. 52. № 6. P. 501–508. | |
dc.relation.references | 2. Rietveld A., Wiseman S. Antioxidant effects of tea: evidence from human clinical trials // The Journal of nutrition. 2003. V. 133. № 10. P. 3285S-3292S. | |
dc.relation.references | 3. Антиоксидантні властивості настоїв чаю з різним типом ферментації чайного листя / Добровольська О.В., Гурікова І.М. // ХДУХТ, Харків. — 2011. | |
dc.relation.references | 4. Chernousova O.V., Krivtsova A.I., Kuchmenko T.A. The study of antioxidant activity of white tea. Vestnik VGUIT [Proceedings of VSUET]. 2018. vol. 80. no. 1. pp. 133–139. | |
dc.relation.referencesen | 1. Karakaya S., Ei S.N., Taş A.A. Antioxidant activity of some foods containing phenolic compounds, International journal of food sciences and nutrition. 2001. V. 52. No 6. P. 501–508. | |
dc.relation.referencesen | 2. Rietveld A., Wiseman S. Antioxidant effects of tea: evidence from human clinical trials, The Journal of nutrition. 2003. V. 133. No 10. P. 3285S-3292S. | |
dc.relation.referencesen | 3. Antyoksydantni vlastyvosti nastoiv chaiu z riznym typom fermentatsii chainoho lystia, Dobrovolska O.V., Hurikova I.M., KhDUKhT, Kharkiv, 2011. | |
dc.relation.referencesen | 4. Chernousova O.V., Krivtsova A.I., Kuchmenko T.A. The study of antioxidant activity of white tea. Vestnik VGUIT [Proceedings of VSUET]. 2018. vol. 80. no. 1. pp. 133–139. | |
dc.identifier.citationen | Yusina G., Borodina Y., Chekoi K. (2023) Vyznachennia vmistu antyoksydantiv u riznykh vydakh chaiu [Determining the antioxidant content in different types of tea]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 60 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Донбаська державна машинобудівна академія, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.citation.spage | 60 | |
dc.citation.epage | 60 | |
dc.citation.conference | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
Розташовується у зібраннях: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2023_Yusina_G-Determining_the_antioxidant_content_60.pdf | 275,34 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
SPFSI_2023_Yusina_G-Determining_the_antioxidant_content_60.djvu | 38,06 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
SPFSI_2023_Yusina_G-Determining_the_antioxidant_content_60__COVER.png | 1,3 MB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.