Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42792

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЮсіна, Г. Л.
dc.contributor.authorБородіна, Я. О.
dc.contributor.authorЧекой, К. В.
dc.contributor.authorYusina, G.
dc.contributor.authorBorodina, Yanina
dc.contributor.authorChekoi, Karyna
dc.coverage.temporal28-29 вересня 2023 року
dc.coverage.temporal28-29 September 2023
dc.date.accessioned2023-11-21T09:06:15Z-
dc.date.available2023-11-21T09:06:15Z-
dc.date.created2023-09-28
dc.date.issued2023-09-28
dc.identifier.citationЮсіна Г. Л. Визначення вмісту антиоксидантів у різних видах чаю / Г. Л. Юсіна, Я. О. Бородіна, К. В. Чекой // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 60. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
dc.identifier.isbn978-617-7875-66-5
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42792-
dc.format.extent60
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.publisherPE Palianytsia V. A.
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023
dc.relation.ispartofBook of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023
dc.titleВизначення вмісту антиоксидантів у різних видах чаю
dc.title.alternativeDetermining the antioxidant content in different types of tea
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
dc.rights.holder© ФОП Паляниця В. А., 2023
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc543.48
dc.relation.references1. Karakaya S., Ei S.N., Taş A.A. Antioxidant activity of some foods containing phenolic compounds // International journal of food sciences and nutrition. 2001. V. 52. № 6. P. 501–508.
dc.relation.references2. Rietveld A., Wiseman S. Antioxidant effects of tea: evidence from human clinical trials // The Journal of nutrition. 2003. V. 133. № 10. P. 3285S-3292S.
dc.relation.references3. Антиоксидантні властивості настоїв чаю з різним типом ферментації чайного листя / Добровольська О.В., Гурікова І.М. // ХДУХТ, Харків. — 2011.
dc.relation.references4. Chernousova O.V., Krivtsova A.I., Kuchmenko T.A. The study of antioxidant activity of white tea. Vestnik VGUIT [Proceedings of VSUET]. 2018. vol. 80. no. 1. pp. 133–139.
dc.relation.referencesen1. Karakaya S., Ei S.N., Taş A.A. Antioxidant activity of some foods containing phenolic compounds, International journal of food sciences and nutrition. 2001. V. 52. No 6. P. 501–508.
dc.relation.referencesen2. Rietveld A., Wiseman S. Antioxidant effects of tea: evidence from human clinical trials, The Journal of nutrition. 2003. V. 133. No 10. P. 3285S-3292S.
dc.relation.referencesen3. Antyoksydantni vlastyvosti nastoiv chaiu z riznym typom fermentatsii chainoho lystia, Dobrovolska O.V., Hurikova I.M., KhDUKhT, Kharkiv, 2011.
dc.relation.referencesen4. Chernousova O.V., Krivtsova A.I., Kuchmenko T.A. The study of antioxidant activity of white tea. Vestnik VGUIT [Proceedings of VSUET]. 2018. vol. 80. no. 1. pp. 133–139.
dc.identifier.citationenYusina G., Borodina Y., Chekoi K. (2023) Vyznachennia vmistu antyoksydantiv u riznykh vydakh chaiu [Determining the antioxidant content in different types of tea]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 60 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationДонбаська державна машинобудівна академія, Україна
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage60
dc.citation.epage60
dc.citation.conferenceⅦ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Розташовується у зібраннях:Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.