Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42776

Tytuł: Використання цибулі в технології виробництва соусів
Inne tytuły: Use of onions in sauce production technology
Authors: Осадца, Д. А.
Кравченюк, Христина Юріївна
Osadtsa, D.
Kravcheniuk, K.
Akcesoria: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Україна
Cytat: Осадца Д. А. Використання цибулі в технології виробництва соусів / Д. А. Осадца, Христина Юріївна Кравченюк // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 33. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic description: Osadtsa D., Kravcheniuk K. (2023) Vykorystannia tsybuli v tekhnolohii vyrobnytstva sousiv [Use of onions in sauce production technology]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 33 [in Ukrainian].
Część publikacji: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023
Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023
Konferencja/wydarzenie: Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/kolekcja: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Data wydania: 28-wrz-2023
Date of entry: 21-lis-2023
Wydawca: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 28-29 вересня 2023 року
28-29 September 2023
UDC: 664
Strony: 1
Zakres stron: 33
Główna strona: 33
Strona końcowa: 33
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42776
ISBN: 978-617-7875-66-5
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
© ФОП Паляниця В. А., 2023
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi