Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document :
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42776
Affichage complet
| Élément Dublin Core | Valeur | Langue |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Осадца, Д. А. | |
| dc.contributor.author | Кравченюк, Христина Юріївна | |
| dc.contributor.author | Osadtsa, D. | |
| dc.contributor.author | Kravcheniuk, K. | |
| dc.coverage.temporal | 28-29 вересня 2023 року | |
| dc.coverage.temporal | 28-29 September 2023 | |
| dc.date.accessioned | 2023-11-21T09:06:13Z | - |
| dc.date.available | 2023-11-21T09:06:13Z | - |
| dc.date.created | 2023-09-28 | |
| dc.date.issued | 2023-09-28 | |
| dc.identifier.citation | Осадца Д. А. Використання цибулі в технології виробництва соусів / Д. А. Осадца, Христина Юріївна Кравченюк // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 33. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). | |
| dc.identifier.isbn | 978-617-7875-66-5 | |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42776 | - |
| dc.format.extent | 33 | |
| dc.language.iso | uk | |
| dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | |
| dc.publisher | PE Palianytsia V. A. | |
| dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023 | |
| dc.relation.ispartof | Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023 | |
| dc.title | Використання цибулі в технології виробництва соусів | |
| dc.title.alternative | Use of onions in sauce production technology | |
| dc.type | Conference Abstract | |
| dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 | |
| dc.rights.holder | © ФОП Паляниця В. А., 2023 | |
| dc.coverage.placename | Тернопіль | |
| dc.coverage.placename | Ternopil | |
| dc.format.pages | 1 | |
| dc.subject.udc | 664 | |
| dc.identifier.citationen | Osadtsa D., Kravcheniuk K. (2023) Vykorystannia tsybuli v tekhnolohii vyrobnytstva sousiv [Use of onions in sauce production technology]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 33 [in Ukrainian]. | |
| dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Україна | |
| dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
| dc.citation.spage | 33 | |
| dc.citation.epage | 33 | |
| dc.citation.conference | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
| Collection(s) : | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023) | |
Fichier(s) constituant ce document :
| Fichier | Description | Taille | Format | |
|---|---|---|---|---|
| SPFSI_2023_Osadtsa_D-Use_of_onions_in_sauce_production_33.pdf | 273,49 kB | Adobe PDF | Voir/Ouvrir | |
| SPFSI_2023_Osadtsa_D-Use_of_onions_in_sauce_production_33.djvu | 15,78 kB | DjVu | Voir/Ouvrir | |
| SPFSI_2023_Osadtsa_D-Use_of_onions_in_sauce_production_33__COVER.png | 394,79 kB | image/png | Voir/Ouvrir |
Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.