Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document :
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42776
Titre: | Використання цибулі в технології виробництва соусів |
Autre(s) titre(s): | Use of onions in sauce production technology |
Auteur(s): | Осадца, Д. А. Кравченюк, Христина Юріївна Osadtsa, D. Kravcheniuk, K. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Осадца Д. А. Використання цибулі в технології виробництва соусів / Д. А. Осадца, Христина Юріївна Кравченюк // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 33. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
Bibliographic description (International): | Osadtsa D., Kravcheniuk K. (2023) Vykorystannia tsybuli v tekhnolohii vyrobnytstva sousiv [Use of onions in sauce production technology]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 33 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023 Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023 |
Conference/Event: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Date de publication: | 28-sep-2023 |
Date of entry: | 21-nov-2023 |
Editeur: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 28-29 вересня 2023 року 28-29 September 2023 |
UDC: | 664 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 33 |
Start page: | 33 |
End page: | 33 |
URI/URL: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42776 |
ISBN: | 978-617-7875-66-5 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 © ФОП Паляниця В. А., 2023 |
Content type: | Conference Abstract |
Collection(s) : | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023) |
Fichier(s) constituant ce document :
Fichier | Description | Taille | Format | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2023_Osadtsa_D-Use_of_onions_in_sauce_production_33.pdf | 273,49 kB | Adobe PDF | Voir/Ouvrir | |
SPFSI_2023_Osadtsa_D-Use_of_onions_in_sauce_production_33.djvu | 15,78 kB | DjVu | Voir/Ouvrir | |
SPFSI_2023_Osadtsa_D-Use_of_onions_in_sauce_production_33__COVER.png | 394,79 kB | image/png | Voir/Ouvrir |
Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.