Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42776

Заглавие: Використання цибулі в технології виробництва соусів
Други Заглавия: Use of onions in sauce production technology
Автори: Осадца, Д. А.
Кравченюк, Христина Юріївна
Osadtsa, D.
Kravcheniuk, K.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Осадца Д. А. Використання цибулі в технології виробництва соусів / Д. А. Осадца, Христина Юріївна Кравченюк // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 33. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Osadtsa D., Kravcheniuk K. (2023) Vykorystannia tsybuli v tekhnolohii vyrobnytstva sousiv [Use of onions in sauce production technology]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 33 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023
Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023
Conference/Event: Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Дата на Публикуване: 28-Сеп-2023
Date of entry: 21-Ное-2023
Издател: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 28-29 вересня 2023 року
28-29 September 2023
UDC: 664
Number of pages: 1
Page range: 33
Start page: 33
End page: 33
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42776
ISBN: 978-617-7875-66-5
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
© ФОП Паляниця В. А., 2023
Content type: Conference Abstract
Показва се в Колекции:Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023)



Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.