Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42768
Tytuł: | Підвищення якості хліба виготовленого з борошна з низькими хлібопекарськими властивостями |
Inne tytuły: | Improving the quality of bread made from flour with low bakery properties |
Authors: | Карпик, Галина Вікторівна Свента, Н. М. Karpyk, H. V. Sventa, N. M. |
Akcesoria: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Cytat: | Карпик Г. В. Підвищення якості хліба виготовленого з борошна з низькими хлібопекарськими властивостями / Галина Вікторівна Карпик, Н. М. Свента // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 23. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
Bibliographic description: | Karpyk H. V., Sventa N. M. (2023) Pidvyshchennia yakosti khliba vyhotovlenoho z boroshna z nyzkymy khlibopekarskymy vlastyvostiamy [Improving the quality of bread made from flour with low bakery properties]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 23 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023 Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023 |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/kolekcja: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Data wydania: | 28-wrz-2023 |
Date of entry: | 21-lis-2023 |
Wydawca: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 28-29 вересня 2023 року 28-29 September 2023 |
UDC: | 664.661 |
Strony: | 1 |
Zakres stron: | 23 |
Główna strona: | 23 |
Strona końcowa: | 23 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42768 |
ISBN: | 978-617-7875-66-5 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 © ФОП Паляниця В. А., 2023 |
Wykaz piśmiennictwa: | 1. Karpyk, H., Kukhtyn, M., Selskyi, V., Nazarko, I., Pokotylo, O. and Haidamaka, M. 2021. Research of technological properties of bread made with the addition of beet kvass. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies. 23, 96 (Dec. 2021), 3-7. |
References: | 1. Karpyk, H., Kukhtyn, M., Selskyi, V., Nazarko, I., Pokotylo, O. and Haidamaka, M. 2021. Research of technological properties of bread made with the addition of beet kvass. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies. 23, 96 (Dec. 2021), 3-7. |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2023_Karpyk_H_V-Improving_the_quality_of_bread_23.pdf | 275,36 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
SPFSI_2023_Karpyk_H_V-Improving_the_quality_of_bread_23.djvu | 19,94 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
SPFSI_2023_Karpyk_H_V-Improving_the_quality_of_bread_23__COVER.png | 464,42 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi